Acqua Di Parma - Blu Mediterraneo Bergamotto di Calabria (150ml) Teszter - EDT

Típus
unisex
Kiszerelés
150 ml
22.470 Ft
Gyártó cikkszám: EAN 8028713578045
Cikkszám: 29292-150
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2023. szeptember 29.
Gyártó: Acqua Di Parma

Leírás és Paraméterek

Calabria tartomány Olaszország déli részén helyezkedik el. Az itt megtalálható érintetlen természeti helyek miatt a levegő nehéz és varázslatos, ellenállhatatlan illatok lebegnek a szélben. Ez a bódító illat, amely felélénkíti az érzékeket, jelenik meg ebben a parfümben. Az illat frissítő jegyekkel nyit: valódi calabriai bergamot és citrom keverékével. A szívillatokban megjelenik a gyömbér és a cédrus, alapja pedig a vetiver, a benzoin és a pézsma.

 

 

Az Acqua di Parma márka megtestesíti az olasz stílust, felidézve eredetét és összetéveszthetetlen kifinomultságát, az általánosan jellemző gyönyörű kivitelezést, és a minőségi alapanyagokat. Az összes alkotásuk egyszerre modern és klasszikus, és mindvégig hűek maradnak az időtlen olasz örökséghez.

A céget eredetileg 1916-ban alapították Parma városában. Az első parfümjük az akkori illatokhoz képest szokatlanul friss és modern volt. Az évek során egyre sikeresebbé vált. Az 1950-es 60-as években a hollywoodi filmsztárok is hódolói lettek a márkának, ezzel téve a parfümházat igazán exkluzívvá.

1993-ban Luca Cordero di Montezemolo, Diego Della Valle és Paolo Borgomanero, a világszerte ismert olasz vállalkozók komoly befektetést eszközöltek a cégnél, hogy ezzel is védjék az olasz hagyományokat. Az első Acqua di Parma butik 1998-ban nyitott. A cég ezután számos illatot dobott piacra, és immár 36 országban hozzájuthatunk csodás illataihoz.