Agent Provocateur - Provocateur (50ml) - EDP

Típus
női
Kiszerelés
50 ml
9.410 Ft
Gyártó cikkszám: EAN 5050456010257
Cikkszám: 47-50
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2023. december 13.
Gyártó: Agent Provocateur

Leírás és Paraméterek

A divatház elsőként piacra dobott parfümje. Illata éles, erős, nagyon provokatív, szinte már állatias - valószínüleg épp ezek miatt vált pillanatok alatt ikonikus parfümmé. Az ártatlan, rózsás alapra szégyentelenül erotikus felhangok kerültek.

Fejjegyei: sárfány, magnólia

Szívjegyei: gardénia, vetiver, jázmin

Alap illatai: cédrus, ámbra,pézsma.

 

 A márkát a méltán ismert tervezőnő, Vivienne Westwood fia, Joseph Corré és Serena Rees alapította 1994-ben.

Joseph stílusa lázadó, kreatív és merész, nem véletlen tehát, hogy összességében ezek a tulajdonságok jellemzik tehát az Agent Provocateur összes kollekcióját. Joseph köztudottan rendkívül makacs ember is ezek mellett, ezt példázza, hogy a brit királyi család kitüntetését (a divatvilágért tett fáradozásaiért) nem vette át 2007. júniusában – tiltakozásul Tony Blair iraki háborús tevékenysége ellen.

 A nevéhez hűen a márka fő célja, hogy szakítson a brit prüdériával: a csábítás, a vágykeltés, az ösztönök és a nőiesség állnak a középpontban. Reklámjaik provokatívsága sokakat megbotránkoztatott az elmúlt években, ám talán éppen emiatt szerepel számtalan sztár örömmel kampányaikban, mint például Kylie Minogue, Kate Moss és Paris Hilton is. 2000 óta már saját parfümöt, emellett számos kiegészítőt is forgalmaznak, melyek ugyanúgy különlegesek, mint a fehérneműk. Megalakulásuk óta, világszerte már több mint 13 ország olyan nagyvárosaiban forgalmazzák termékeiket, mint például New York, Las Vegas, Los Angeles, Párizs, Bécs vagy Berlin. Az első boltot 1994-ben, London Soho negyedében a Broadwick Street-en nyitották, de parfümjeik világszerte elérhetőek.