Antonio Banderas - Her Golden Secret (80ml) - EDT

Típus
női
Kiszerelés
80 ml
6.890 Ft
Gyártó cikkszám: EAN 8411061770795
Cikkszám: 36614-80
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2023. szeptember 27.
Gyártó: Antonio Banderas

Leírás és Paraméterek

A 2011-es The Golden Secret - Antonio Banderas után új fejezetet nyit az illatok történetében a Her Golden Secret. Az új illat utódja titokban érkezett,ez hozta létre az igazi, végső csábító erőt.Rejtélyes, intenzív és játékos, a Her Golden Secret meghódítja az érzékeket , ezzel az attrakcióval képtelenek nekünk ellenálni a férfiak. A jellegzetes sztárja ennek az illatnak a spanyol színésznő, Paz Vega , egy igazi nő, hiteles szépség , egy erős személyiség túlhangsúlyozott szexualitással. Az új parfüm HER GOLDEN SECRET erős és csábító gyümölcsös fejlesztés, az elején , a bergamot héjának keveréke, mandarin, alma és őszibarack hozzáadva. A szívbe a gardénia és narancsvirág frissül egy csepp fekete ribizli lelkes jelenlétével , az alapanyagban fás pacsuli és a cédrus , valamint a tonka , vanília , pézsma. A palackot úgy tervezték, ugyanabban a formában , mint egy kis titkot, egy kis luxust. A folyadék benne kiemeli a nőiességet és a kifinomultságot. Egy aranyszínű kulcs lóg a palack nyakán , hogy feltárja a titokzatos és időtlen titkot . A csomagolás luxus kivitelezésű ,ezt biztosítja a matt arany árnyalat és az arany lánc a dobozon. Ez a titok rád vár, hogy kiderítsd ... Her Golden Secret 2013-ban indult el.

 

 

 

Antonio Banderas spanyol színész, filmrendező , producer , valamint énekes. Az első  Antonio Banderas parfümök 1997-ből származnak,  a legújabb parfümje  2009-es születésű. Az Antonio Banderas illatok együtt indultak néhány más parfümmel, például  Olivier Cresp , Elizabeth Vidal , Rosendo Mateu és Pierre Wargnye . Híres illatai a Blue Seduction , és a Diavolo , valamint a Diavolo női változata. 

Mindegyik Antonio Banderas parfüm illata nagyon kellemes, friss és tiszta . Séta közben már 3 méterről érezhető az illatuk. Az ilyen illatok hamar felkeltik az emberek figyelmét, elég hozzá egy kis fuvallat.