Azzaro - Duo Men (80ml) - EDT

Típus
férfi
Kiszerelés
80 ml
11.250 Ft
Menny.:
Gyártó cikkszám: EAN 3351500963065
Cikkszám: 21381-80
Elérhetőség: 0
Várható szállítás: 2021. május 12.
Gyártó: Azzaro

Leírás és Paraméterek

Az Azzaro Duo tulajdonképpen egy, már sokféleképpen megírt történetet mesél el...egy olyan történetet, mely már mindannyiunkkalmegtörtént, ez pedig nem más, mint a szenvedély,melyősi és örök.

Az üveg színe (sárga arany a női, és fehér arany a férfi számára) szimbolizálja a mágiát és a kémiát két ember között , tökéletesen illeszkedve egymáshoz. Hosszúkás , hajlított és csavart , összefonódva az érzéki csókot szimbolizálják.

A férfi Duo parfüm alap illatai a galbanum , a grapefruit , és a borókabogyó . A szív bódító és fás, összetevői a vetiver és a tonkabab . Az alapjegy pézsma .

A kompozíció fás, zöld , ami tökéletes illat a nők elvarázsolásához.

Bár  Tunéziában született és nevelkedett , Loris Azzaro a franciák szenvedélyes életmódját tekintette mindig is a sajátjának. Mindig is érdeklődött a művészetek iránt, először francia irodalmat tanult, ezután merészkedett a divat világába. Kezdetben kiegészítőket és ékszereket  tervezett .

1962-ben 29 évesen , Azzaro Párizsba utazott , hogy ott folytassa tovább tevékenységét.  

Azzaro hamar ismert lett Párizsban, az elit számára tervezett estéyli ruhákat. Ruháira a gyöngydíszítés, a merész szabásvonal, a színes láncok használata volt jellemző, és rengeteg híresség hordta az általa megálmodott ruhákat.

Varázsa a 90-es években kopott meg kicsit, mikoris a minimalista megjelenés lett a divat. Azzaro ekkor végleg  a parfümtervezés- és gyártás felé fordult, kreatív energiáit innentől kezdve azkizárólag az  illatok világában kamatoztatta.

Loris Azzaro az első parfümjét  1975-ben mutatta be.  Azzaro néven egy  rendkívül sikeres illat volt az alapja későbbi, ugyancsak hamar népszerűvé vált illatainak.

 Kedvelt női illatai az egyedi és csillogó Azzaro Duo , a magával ragadó Azzaro Most , az egyedülálló, virágos Twin.  Loris Azzaro kedvelt  férfi illatai közé tartozik a friss és férfiasan fás Acteur , a frissítő citrusokkal hódító Azzaro Aqua , a klasszikus Azzaro Pour Homme , a fűszeres, fás Bright Visit, és az aromás illatú a Chrome sorozat.