Azzaro - Chrome United (100ml) - EDT

Típus
férfi
Kiszerelés
100 ml
8.840 Ft
Menny.:
Gyártó cikkszám: EAN 3351500957712
Cikkszám: 38115-100
Elérhetőség: 0
Várható szállítás: 2021. április 19.
Gyártó: Azzaro

Leírás és Paraméterek

Az United a Chrome sorozat egy új darabja, mely 2013-ban jelent meg a parfümpiacon.

Az  új kiadást a fűszeres-fás illatok  ihlették, a barátokkal töltött kellemes perceket idézi, a szórakoztató pillanatokat, emlékeztet minket, hogy az életben az egyik legerősebb kötelék a barátság, és hogy a velük töltött idő is lehet még pihentetőbb és élvezetesebb.

Fej illatai: citrusok, bergamott, koriander és a szecsuáni bors.

Szív illatai: intenzív illatok, mint például ceyloni fekete tea és az ibolya.

Alap illatai: cédrus és fehér pézsma.

Az illat elkötelezett hedonistákhoz illik leginkább, akik szeretik maradéktalanul kiélvezni az életet. A parfümöt Richard Ibanez tervezte.

Bár  Tunéziában született és nevelkedett , Loris Azzaro a franciák szenvedélyes életmódját tekintette mindig is a sajátjának. Mindig is érdeklődött a művészetek iránt, először francia irodalmat tanult, ezután merészkedett a divat világába. Kezdetben kiegészítőket és ékszereket  tervezett .

1962-ben 29 évesen , Azzaro Párizsba utazott , hogy ott folytassa tovább tevékenységét.  

Azzaro hamar ismert lett Párizsban, az elit számára tervezett estéyli ruhákat. Ruháira a gyöngydíszítés, a merész szabásvonal, a színes láncok használata volt jellemző, és rengeteg híresség hordta az általa megálmodott ruhákat.

Varázsa a 90-es években kopott meg kicsit, mikoris a minimalista megjelenés lett a divat. Azzaro ekkor végleg  a parfümtervezés- és gyártás felé fordult, kreatív energiáit innentől kezdve azkizárólag az  illatok világában kamatoztatta.

Loris Azzaro az első parfümjét  1975-ben mutatta be.  Azzaro néven egy  rendkívül sikeres illat volt az alapja későbbi, ugyancsak hamar népszerűvé vált illatainak.

 Kedvelt női illatai az egyedi és csillogó Azzaro Duo , a magával ragadó Azzaro Most , az egyedülálló, virágos Twin.  Loris Azzaro kedvelt  férfi illatai közé tartozik a friss és férfiasan fás Acteur , a frissítő citrusokkal hódító Azzaro Aqua , a klasszikus Azzaro Pour Homme , a fűszeres, fás Bright Visit, és az aromás illatú a Chrome sorozat.