Azzaro - Pour Homme Refillable (100ml) - EDT

Típus
férfi
Kiszerelés
100 ml
13.100 Ft
Gyártó cikkszám: EAN 7775562249183
Cikkszám: 6024-100
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2023. december 15.
Gyártó: Azzaro

Leírás és Paraméterek

A Loris Azzaro divatház 1978-ban indította útjára az Azzaro parfümöt, melyet Gerard Anthony Martin Heiddenreich és Richard Wirtz alkottak meg.

Irodai viseletnek kitűnő, az univerzális és magabiztos férfiak illata, kik biztosak önmagukban és felvállalják döntéseiket. Fejjegyei : kömény , nőszirom , levendula , zsálya , bazsalikom , ánizs , bergamot és a citrom.

Szívjegyei :  szantálfa , borókabogyó , pacsuli , vetiver , cédrus és kardamom

Alap illatai: bőr, tonkabab , borostyán , pézsma és tölgymoha .

Bár  Tunéziában született és nevelkedett , Loris Azzaro a franciák szenvedélyes életmódját tekintette mindig is a sajátjának. Mindig is érdeklődött a művészetek iránt, először francia irodalmat tanult, ezután merészkedett a divat világába. Kezdetben kiegészítőket és ékszereket  tervezett .

1962-ben 29 évesen , Azzaro Párizsba utazott , hogy ott folytassa tovább tevékenységét.  

Azzaro hamar ismert lett Párizsban, az elit számára tervezett estéyli ruhákat. Ruháira a gyöngydíszítés, a merész szabásvonal, a színes láncok használata volt jellemző, és rengeteg híresség hordta az általa megálmodott ruhákat.

Varázsa a 90-es években kopott meg kicsit, mikoris a minimalista megjelenés lett a divat. Azzaro ekkor végleg  a parfümtervezés- és gyártás felé fordult, kreatív energiáit innentől kezdve azkizárólag az  illatok világában kamatoztatta.

Loris Azzaro az első parfümjét  1975-ben mutatta be.  Azzaro néven egy  rendkívül sikeres illat volt az alapja későbbi, ugyancsak hamar népszerűvé vált illatainak.

 Kedvelt női illatai az egyedi és csillogó Azzaro Duo , a magával ragadó Azzaro Most , az egyedülálló, virágos Twin.  Loris Azzaro kedvelt  férfi illatai közé tartozik a friss és férfiasan fás Acteur , a frissítő citrusokkal hódító Azzaro Aqua , a klasszikus Azzaro Pour Homme , a fűszeres, fás Bright Visit, és az aromás illatú a Chrome sorozat.