Azzaro - Silver Black (100ml) - EDT

Típus
férfi
Kiszerelés
100 ml
8.010 Ft
Gyártó cikkszám: EAN 3351500975013
Cikkszám: 119-100
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2020. december 01.
Gyártó: Azzaro

Leírás és Paraméterek

A Silver Black by Azzaro egy fás aromás illat férfiaknak, mely 2005-ben született.

Az illatot Francoise Caron alkotta.

Fejjegyei a  lime, az alma, az ánizs,és a bergamot, szívjegyei a koriander,a boróka és akardamom, alap illatai a szantálfa,a pacsuli, a vetiver és a fehér pézsma.

Bár  Tunéziában született és nevelkedett , Loris Azzaro a franciák szenvedélyes életmódját tekintette mindig is a sajátjának. Mindig is érdeklődött a művészetek iránt, először francia irodalmat tanult, ezután merészkedett a divat világába. Kezdetben kiegészítőket és ékszereket  tervezett .

1962-ben 29 évesen , Azzaro Párizsba utazott , hogy ott folytassa tovább tevékenységét.  

Azzaro hamar ismert lett Párizsban, az elit számára tervezett estéyli ruhákat. Ruháira a gyöngydíszítés, a merész szabásvonal, a színes láncok használata volt jellemző, és rengeteg híresség hordta az általa megálmodott ruhákat.

Varázsa a 90-es években kopott meg kicsit, mikoris a minimalista megjelenés lett a divat. Azzaro ekkor végleg  a parfümtervezés- és gyártás felé fordult, kreatív energiáit innentől kezdve azkizárólag az  illatok világában kamatoztatta.

Loris Azzaro az első parfümjét  1975-ben mutatta be.  Azzaro néven egy  rendkívül sikeres illat volt az alapja későbbi, ugyancsak hamar népszerűvé vált illatainak.

 Kedvelt női illatai az egyedi és csillogó Azzaro Duo , a magával ragadó Azzaro Most , az egyedülálló, virágos Twin.  Loris Azzaro kedvelt  férfi illatai közé tartozik a friss és férfiasan fás Acteur , a frissítő citrusokkal hódító Azzaro Aqua , a klasszikus Azzaro Pour Homme , a fűszeres, fás Bright Visit, és az aromás illatú a Chrome sorozat.

Illatkategória Fűszeres