Termékek Menü

Baldessarini - Private Affairs (50ml) - EDT

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
9.550 Ft
Gyártó cikkszám: EAN 737052370484
Cikkszám: 18671-50
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2019. október 30.
Gyártó: Baldessarini
Típus: férfi
Kiszerelés: 50 ml

Leírás és Paraméterek

A parfümöt a sikeres, elegáns és komoly embereknek tervezték. Összetételét a drága sport autók bőrülésének illata ihlette. Frissítő bergamottal nyit, ez vezet az  extravagáns bőr illatú szív jegyhez.

Az érzéki és gyengéd fás alap a titka az egész kompozíciónak, keveredve a cédrus és a szantálfa illataival. A palack klasszikus és egyszerű designnal rendelkezik  2011-ben került a piacra.

Werner Baldessarini nagyszülei olasz származásúak voltak , apja osztrák textilkereskedő, anyja Nürnbergben született. Baldessarini , akit a barátai " Rini " nek hívtak, Münchenben  nőtt fel,érettségi után itt gyakornokoskodott mint textilkereskedő a Hirmer divatháznál. Ezt követően egy autószalonban dolgozott, a Heimernél, ahol 1971-ben ügyvezető igazgatóvá léptették elő.

1975-ben kezdett dolgozni a Hugo Boss divatháznál, mint tervező, később vezető tervező lett, 1988-ban az igazgatóság tagja lett,  majd 1993-ban róla nevezték el a Hugo Boss divatház luxusmárkáját.

2002-ben már ő volt a Hugo Boss divatház ügyvezető igazgatója, majd 2006-ban a Hugo Boss a luxuskategóriát egy az egyben átadta Baldessarininak, aki szinte azonnal eladta a jogokat a Ahlers AG –nek, ahol továbbra is részt vállalt a tervezésben.

Illatkategória Fás
További képek