Baldessarini - Strictly Private (50ml) - EDT

Típus
férfi
Kiszerelés
50 ml
6.980 Ft
Menny.:
Gyártó cikkszám: EAN 737052218489
Cikkszám: 10971-50
Elérhetőség: 0
Várható szállítás: 2021. április 19.
Gyártó: Baldessarini

Leírás és Paraméterek

Baldessarini 2009-ben vezette be új illatát, a Strictly Private-t , amelynek célzott rétege a felső osztály,  a minőség és a luxus elkötelezettjei.

Karizmatikus és szexi alkotás , tele dinamizmussal. Az illatot tervező „orr”,  Werner Schreyer , a fotós a kampánytervező a  híres Kalle Gustavson . Fejillatai: bazsalikom, bergamot , borókabogyó és a  rózsabors

Szív illatai a férfias vetiver kombinálva a fenyő gyantával , pacsulival és a rózsával.

Alapja a cédrus , a vanília és a borostyán. A flakon fényűző,fekete üveg, rajta egy aranyszín tábla, gravírozott névvel márkamegjelöléssel.

 Werner Baldessarini nagyszülei olasz származásúak voltak , apja osztrák textilkereskedő, anyja Nürnbergben született. Baldessarini , akit a barátai " Rini " nek hívtak, Münchenben  nőtt fel,érettségi után itt gyakornokoskodott mint textilkereskedő a Hirmer divatháznál. Ezt követően egy autószalonban dolgozott, a Heimernél, ahol 1971-ben ügyvezető igazgatóvá léptették elő.

1975-ben kezdett dolgozni a Hugo Boss divatháznál, mint tervező, később vezető tervező lett, 1988-ban az igazgatóság tagja lett,  majd 1993-ban róla nevezték el a Hugo Boss divatház luxusmárkáját.

2002-ben már ő volt a Hugo Boss divatház ügyvezető igazgatója, majd 2006-ban a Hugo Boss a luxuskategóriát egy az egyben átadta Baldessarininak, aki szinte azonnal eladta a jogokat a Ahlers AG –nek, ahol továbbra is részt vállalt a tervezésben.

Illatkategória Orientális