Britney Spears - Fantasy (100ml) - EDP

Típus
női
Kiszerelés
100 ml
9.990 Ft
Gyártó cikkszám: EAN 719346065405
Cikkszám: 188-100
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2023. szeptember 27.
Gyártó: Britney Spears

Leírás és Paraméterek

A Fantasy Britney Spears második illata,mely 2005-ben indult hódító útjára. Ez a fás-keleties parfüm olyan jegyeket tartalmaz mint a birs, jázmin, kiwi, licsi, fehér csokoládé és egy szuper-édes muffin accord. Erdei jegyek keverednek a krémes pézsma alappal, mely fenntartja ezt a finomságot. Egy elbűvölő és édes illat, tökéletes választás minden hölgynek.

Britney Jean Spears ( Mississippi, 1981. december 2. –) amerikai énekesnő. Gyermekkorában kezdett énekelni, majd színészként is több televíziós műsorban bizonyíthatott. 1997-ben szerződött le a Jive Records-nál, debütáló nagylemezét, a …Baby One More Time-t 1999-ben adta ki, mely eddig a legsikeresebb tizenéves előadótól kiadott lemez lett. Már első éveiben a mainstream zene egyik meghatározó alakjaként ismerték, ezt pedig egy túlzottan nyilvános magánélet követte. Első két albumát popikonként adta ki, melyek eladási rekordokat döntöttek meg, míg slágerei, mint a …Baby One More Time és az Oops!… I Did It Again világszerte első helyezettek lettek. Legismertebb elnevezése a "Pop hercegnője" jelző.  Ezeket számos más album követte, majd egyre inkább Britney magánéleti botrányaitól volt hangos a média, karrierjét szüneteltette. 2008-ban változó viselkedése után úgy vélték, gyámra van szüksége az énekesnőnek. Ugyanebben az évben jelent meg hatodik, Circus című albuma, majd 2009-ben elkezdte legsikeresebb turnéját.

Spears munkájáért számtalan jelölést és díjat kapott.A Forbes szerint Spears a hatodik legerősebb celeb, és a harmadik legjobban fizetett zenész 2011-12-ben.