Bvlgari - Aqva Amara (100ml) - EDT

Bvlgari - Aqva Amara (100ml) - EDT

Típus
férfi
Kiszerelés
100 ml
16.010 Ft
Gyártó cikkszám: EAN 783320911538
Cikkszám: 37798-100
Elérhetőség: 0
Várható szállítás: 2020. október 02.
Gyártó: Bvlgari

Leírás és Paraméterek

A  Jacques Cavallier jegyezte parfüm nemes alapanyagokból  készült, ami luxusnak számít, miközben megpróbálja megőrizni a jellegzetes vízi és mediterrán jellegét. Aqva Amara, vagy a "keserű víz"  egy illat, mely tele van energiával, réz színű üvege pedig a fényt szimbolizálja. A parfüm fő akkordjai a szicíliai mandarinolajjal kevert narancs virágolaj. Az alapjegyek az indonéz pacsuli és a fehér tömjén olibanum, a jegenyefenyő gyantája. A parfüm bevezető kampányát Mario Sorrenti tervezte, a képeken a híres férfi modell,  Jon Kortajarena úgy jelenik meg  egy strandon, mint  nap által megcsókolt  görög isten.

 

A Bulgari , vagy Bvlgari (a klasszikus latin ábécé szerint), egy olasz ékszereket és luxuscikkeket forgalmazó kiskereskedésként  alakult Rómában 1884-ben, a Görögországban született Sotirious Bulgari vezetésével .Hírnevét egyedi kiváló minőségű ezüst ékszerek tervezésével és gyártásával alapozta meg , majd 1905-ben nyitotta meg első saját üzletét két fia segítségével. Miután a fiúk átvették apjuktól a cég vezetését, kínálatukat drágaköves ékszerekkel és órákkal bővítették. A második világháborút követően a testvérek úgy döntöttek, hogy  a hagyományos stílus mellé vegyítenek némi görög-római stílust, mely roppant sikeresnek bizonyult, és ezáltal vált a Bulgari világszerte ismertté az 1950-1960 között. A globális terjeszkedésre a 70-es években került sor, üzleteket nyitottak New Yorkban , Genfben , Monte Carloban és Párizsban, ma már közel 300 üzletük létezik világszerte.

Az első Bulgari illatot 1992-ben vezették be. Eau Parfumee Au The Vert - egy tiszta , egyszerű és frissítő unisex illat volt, amely hamar egyike lett a világ legnépszerűbb illatainak. Egyéb unisex illatok követték , mint például az Eau Parfumee Au The Blanc ,az  Eau Parumee Au The Rouge valamint az Eau Parfumee Au The Vert Extreme . Más népszerű Bulgari illatok közé tartozik az Omnia sorozat a nők részére, az Aqua -sorozat a férfiaknak,  és a Petites et Mamans a gyermekek számára.

Illatkategória Aquás