Bvlgari - BLV Pour Homme (100ml) - EDT

Típus
férfi
Kiszerelés
100 ml
17.450 Ft
Gyártó cikkszám: EAN 783320881589
Cikkszám: 286-100
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2021. szeptember 22.
Gyártó: Bvlgari

Leírás és Paraméterek

A 2000-ben bevezetett Bulgari BLV parfüm egyszerre hideg és meleg illat- váratlan keveréke a különféle jegyeknek és akkordoknak, feltűnő kiegészítőkel.

Hideg illatai a  gyömbér, a lila akác, és a pézsma, ez ezek találkoznak a melegséget sugárzó szantálfa, a len, és a puha vanília illattal. A kreációnak  a feltűnő mélykék, négyzet alakú üveg adja meg a végső lökést, melynek koronája az ezüstszín, a márkára jellemző formájú kupak.

A parfüm kreátora Alberto Morillas.

 

A Bulgari , vagy Bvlgari (a klasszikus latin ábécé szerint), egy olasz ékszereket és luxuscikkeket forgalmazó kiskereskedésként  alakult Rómában 1884-ben, a Görögországban született Sotirious Bulgari vezetésével .Hírnevét egyedi kiváló minőségű ezüst ékszerek tervezésével és gyártásával alapozta meg , majd 1905-ben nyitotta meg első saját üzletét két fia segítségével. Miután a fiúk átvették apjuktól a cég vezetését, kínálatukat drágaköves ékszerekkel és órákkal bővítették. A második világháborút követően a testvérek úgy döntöttek, hogy  a hagyományos stílus mellé vegyítenek némi görög-római stílust, mely roppant sikeresnek bizonyult, és ezáltal vált a Bulgari világszerte ismertté az 1950-1960 között. A globális terjeszkedésre a 70-es években került sor, üzleteket nyitottak New Yorkban , Genfben , Monte Carloban és Párizsban, ma már közel 300 üzletük létezik világszerte.

Az első Bulgari illatot 1992-ben vezették be. Eau Parfumee Au The Vert - egy tiszta , egyszerű és frissítő unisex illat volt, amely hamar egyike lett a világ legnépszerűbb illatainak. Egyéb unisex illatok követték , mint például az Eau Parfumee Au The Blanc ,az  Eau Parumee Au The Rouge valamint az Eau Parfumee Au The Vert Extreme . Más népszerű Bulgari illatok közé tartozik az Omnia sorozat a nők részére, az Aqua -sorozat a férfiaknak,  és a Petites et Mamans a gyermekek számára.