Bvlgari - MAN Extreme (100ml) Teszter - EDT

Típus
férfi
Kiszerelés
100 ml
10.070 Ft
Menny.:
Gyártó cikkszám: EAN 783320976551
Cikkszám: 38622-100
Elérhetőség: 0
Várható szállítás: 2021. március 08.
Gyártó: Bvlgari

Leírás és Paraméterek

A 2013-ban piacra dobott illat az eredetinek némileg szélsőséges változata, amelynek célcsoportja az emberek, aki nyitott az új érzéki élményekre. A parfüm kezdetben nagyon elegáns, mély, vonzó és intenzív. Izgató összetétele köszönhető a grapefruit és a calabriai bergamot párosának, később jön a citrusos jegyekkel kombinált kaktusz, amely hozzájárul a karizmatikus férfikép megteremtéséhez. megnyitja és kiemeli a virágos-fűszeres szívillatokat, amiben megjelenik a frézia, a kardamom és a borostyán. Az eleganciát erősíti a Haiti vetiver, a  benzoin és a balsafa. Az új összetételű parfümöt   Alberto Morillas alkotta.

A Bulgari , vagy Bvlgari (a klasszikus latin ábécé szerint), egy olasz ékszereket és luxuscikkeket forgalmazó kiskereskedésként  alakult Rómában 1884-ben, a Görögországban született Sotirious Bulgari vezetésével .Hírnevét egyedi kiváló minőségű ezüst ékszerek tervezésével és gyártásával alapozta meg , majd 1905-ben nyitotta meg első saját üzletét két fia segítségével. Miután a fiúk átvették apjuktól a cég vezetését, kínálatukat drágaköves ékszerekkel és órákkal bővítették. A második világháborút követően a testvérek úgy döntöttek, hogy  a hagyományos stílus mellé vegyítenek némi görög-római stílust, mely roppant sikeresnek bizonyult, és ezáltal vált a Bulgari világszerte ismertté az 1950-1960 között. A globális terjeszkedésre a 70-es években került sor, üzleteket nyitottak New Yorkban , Genfben , Monte Carloban és Párizsban, ma már közel 300 üzletük létezik világszerte.

Az első Bulgari illatot 1992-ben vezették be. Eau Parfumee Au The Vert - egy tiszta , egyszerű és frissítő unisex illat volt, amely hamar egyike lett a világ legnépszerűbb illatainak. Egyéb unisex illatok követték , mint például az Eau Parfumee Au The Blanc ,az  Eau Parumee Au The Rouge valamint az Eau Parfumee Au The Vert Extreme . Más népszerű Bulgari illatok közé tartozik az Omnia sorozat a nők részére, az Aqua -sorozat a férfiaknak,  és a Petites et Mamans a gyermekek számára.