Bvlgari - Omnia Coral (65ml) - EDT

Típus
női
Kiszerelés
65 ml
28.830 Ft
Gyártó cikkszám: EAN 783320442506
Cikkszám: 25143-65
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2022. december 14.
Gyártó: Bvlgari

Leírás és Paraméterek

A népszerű Omnia 2012-ben piacra dobott verziója romantikus érzést kelt, mint egy korallzátony tavasszal. Tervezője ennek az illatnak is a népszerű parfümőr, Alberto Morillas, aki már számtalan illatot tervezett a Bulgari háznak. Neki köszönhető többek közt az Omnia, az Omnia Crystalline és az Omnia Green Jade, de számos más Bulgari parfüm is.

   

Az illat fejjegyei közt domináns a goji bogyó és a bergamot, szívében a szelíd tavirózsa, a hibiszkusz és a gránátalma, míg alapja kifinomult keveréke a pézsmának és a cédrusnak.

   

 

A Bulgari , vagy Bvlgari (a klasszikus latin ábécé szerint), egy olasz ékszereket és luxuscikkeket forgalmazó kiskereskedésként  alakult Rómában 1884-ben, a Görögországban született Sotirious Bulgari vezetésével .Hírnevét egyedi kiváló minőségű ezüst ékszerek tervezésével és gyártásával alapozta meg , majd 1905-ben nyitotta meg első saját üzletét két fia segítségével. Miután a fiúk átvették apjuktól a cég vezetését, kínálatukat drágaköves ékszerekkel és órákkal bővítették. A második világháborút követően a testvérek úgy döntöttek, hogy  a hagyományos stílus mellé vegyítenek némi görög-római stílust, mely roppant sikeresnek bizonyult, és ezáltal vált a Bulgari világszerte ismertté az 1950-1960 között. A globális terjeszkedésre a 70-es években került sor, üzleteket nyitottak New Yorkban , Genfben , Monte Carloban és Párizsban, ma már közel 300 üzletük létezik világszerte.

   

Az első Bulgari illatot 1992-ben vezették be. Eau Parfumee Au The Vert - egy tiszta , egyszerű és frissítő unisex illat volt, amely hamar egyike lett a világ legnépszerűbb illatainak. Egyéb unisex illatok követték , mint például az Eau Parfumee Au The Blanc ,az  Eau Parumee Au The Rouge valamint az Eau Parfumee Au The Vert Extreme . Más népszerű Bulgari illatok közé tartozik az Omnia sorozat a nők részére, az Aqua -sorozat a férfiaknak,  és a Petites et Mamans a gyermekek számára.

Illatkategória Virágos