Bvlgari - Pour Homme (100ml) Teszter - EDT

Bvlgari - Pour Homme (100ml) Teszter - EDT

Típus
férfi
Kiszerelés
100 ml
13.570 Ft
Gyártó cikkszám: EAN 8595562298054
Cikkszám: 350-100
Elérhetőség: 0
Várható szállítás: 2020. szeptember 30.
Gyártó: Bvlgari

Leírás és Paraméterek

A Bvlgari Pour Homme egy erdei virágos pézsma illat férfiaknak. 1996-ban tervezte Jacques Cavallier. Fejjegyei  a levendula, a mandarin, a tea, a szerecsendió virág, a bergamot, a fekete ribizli és a narancsvirág, szívjegyei a ciklámen, a koriander, a szegfű, az írisz, a bors, a guaiac fa, a brazil rózsafa, a muskátli és a kardamom,  alap illatai pedig a tonkabab, a borostyán, a pézsma, a tölgymoha, a vetiver és a cédrus.

A Bulgari , vagy Bvlgari (a klasszikus latin ábécé szerint), egy olasz ékszereket és luxuscikkeket forgalmazó kiskereskedésként  alakult Rómában 1884-ben, a Görögországban született Sotirious Bulgari vezetésével .  

Hírnevét egyedi kiváló minőségű ezüst ékszerek tervezésével és gyártásával alapozta meg , majd 1905-ben nyitotta meg első saját üzletét két fia segítségével. Miután a fiúk átvették apjuktól a cég vezetését, kínálatukat drágaköves ékszerekkel és órákkal bővítették. A második világháborút követően a testvérek úgy döntöttek, hogy  a hagyományos stílus mellé vegyítenek némi görög-római stílust, mely roppant sikeresnek bizonyult, és ezáltal vált a Bulgari világszerte ismertté az 1950-1960 között. A globális terjeszkedésre a 70-es években került sor, üzleteket nyitottak New Yorkban , Genfben , Monte Carloban és Párizsban, ma már közel 300 üzletük létezik világszerte. Az első Bulgari illatot 1992-ben vezették be. Eau Parfumee Au The Vert - egy tiszta , egyszerű és frissítő unisex illat volt, amely hamar egyike lett a világ legnépszerűbb illatainak. Egyéb unisex illatok követték , mint például az Eau Parfumee Au The Blanc ,az  Eau Parumee Au The Rouge valamint az Eau Parfumee Au The Vert Extreme . Más népszerű Bulgari illatok közé tartozik az Omnia sorozat a nők részére, az Aqua -sorozat a férfiaknak,  és a Petites et Mamans a gyermekek számára.

Illatkategória Fás