Calvin Klein - CK One Shock Street Edition For Him (100ml) - EDT

Típus
férfi
Kiszerelés
100 ml
7.760 Ft
Menny.:
Gyártó cikkszám: EAN 3607342551541
Cikkszám: 30258-100
Elérhetőség: 0
Várható szállítás: 2022. június 29.
Gyártó: Calvin Klein

Leírás és Paraméterek

A városi fiatalok már évtizedek óta előszeretettel használják a Calvin Klin által jegyzett parfümöket.

 

Új illatának fejjegyei a körte, és különféle aldehidek, szívjegyei a velúr, a fekete bors és a gyömbér, alapja pedig a vetiver, a tonkabab és a pézsma.

   

   

Az első név, ami beugrik, ha parfümökre gondol,  nagy valószínűséggel  Calvin Klein neve , aki egy új  világot teremtett illataival.

   

Calvin Richard Kleinként zsidó-magyar bevándorlók gyermekeként született, Bronxban. 1962-ben abbahagyta tanulmányait, még mielőtt lediplomázott volna, majd  öt évig New York-i butikoknál volt tervező. 1968- elindította első vállalkozását, ahol először csak kabátokat és ruhákat gyártottak.

 

A 80-as és 90-es Calvin Klein parfümgyártással is foglalkozni kezdett, hamarújraértelmezte  a parfümök fogalmát, a férfi parfümöket trendivé varázsolta, csábítóvá a nagy tömegek számára.

 

Innovatív marketing és nagyszerű illatok, a legnépszerűbb irányzatok az elmúlt 30 évben, ez mind a CK márkához kapcsolódik. Alapfogalmai a fiatalság és a merészség, mely maximálisan sugárzik a hirdetésekből is.

 

Első átütő sikere az Obsession (Megszállottság) nevű kreáció volt. Férfi és női változata egyaránt létezik, fülledt, erotikus parfüm. A nagy sikerre való tekintettel már több verziója  is készült,  például az Obsession Night, vagy a Secret Obsession.

 

Következő nagy sikerű parfümje az Eternity (Örökkévalóság) volt, mely egy romantikusabb,virágosabb illat, könnyedebb-lágyabb. Sikere átütő volt, azóta 17 változatban jelent már meg.

Illatkategória Friss