google-site-verification=tGDSvQ3NDwroAk0tlVcCCN4-Ab9x_QEKOn-66ipJjOk

Calvin Klein - Contradiction For Men (100ml) - EDT

Típus
férfi
Kiszerelés
100 ml
11.320 Ft
Gyártó cikkszám: EAN 88300000319
Cikkszám: 456-100
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2023. március 30.
Gyártó: Calvin Klein

Leírás és Paraméterek

Calvin Klein idejét érezte, hogy olyan parfümöt tervezzen a férfiaknak, mely több generáción keresztül is divatos, és kedvelt tud maradni, mely folyamatosan megújul az idő múlásával.

A kompozíció citrom, a lime, a levendula, a mandarinvirág és a zsálya kombinációjával nyit.  Az új és modern felfogású szívjegyben koriander, bors, kardamom és szerecsendió aromája érződik, míg alapja a szantál, a pézsma, a vasfa és a vetiver koombinációja. Az illat megalkotói: Carlos Benaim és Pierre Wargnye.

Az első név, ami beugrik, ha parfümökre gondol,  nagy valószínűséggel  Calvin Klein neve , aki egy új  világot teremtett illataival.

Calvin Richard Kleinként zsidó-magyar bevándorlók gyermekeként született, Bronxban. 1962-ben abbahagyta tanulmányait, még mielőtt lediplomázott volna, majd  öt évig New York-i butikoknál volt tervező. 1968- elindította első vállalkozását, ahol először csak kabátokat és ruhákat gyártottak.

A 80-as és 90-es Calvin Klein parfümgyártással is foglalkozni kezdett, hamarújraértelmezte  a parfümök fogalmát, a férfi parfümöket trendivé varázsolta, csábítóvá a nagy tömegek számára.

Innovatív marketing és nagyszerű illatok, a legnépszerűbb irányzatok az elmúlt 30 évben, ez mind a CK márkához kapcsolódik. Alapfogalmai a fiatalság és a merészség, mely maximálisan sugárzik a hirdetésekből is.

Első átütő sikere az Obsession (Megszállottság) nevű kreáció volt. Férfi és női változata egyaránt létezik, fülledt, erotikus parfüm. A nagy sikerre való tekintettel már több verziója  is készült,  például az Obsession Night, vagy a Secret Obsession.

Következő nagy sikerű parfümje az Eternity (Örökkévalóság) volt, mely egy romantikusabb,virágosabb illat, könnyedebb-lágyabb. Sikere átütő volt, azóta 17 változatban jelent már meg.

Illatkategória Orientális