Calvin Klein - Dark Obsession (125ml) - EDT

Típus
férfi
Kiszerelés
125 ml
7.880 Ft
Menny.:
Gyártó cikkszám: EAN 3607342627338
Cikkszám: 34166-125
Elérhetőség: 0
Várható szállítás: 2021. június 25.
Gyártó: Calvin Klein

Leírás és Paraméterek

Calvin Klein az egyik leghíresebb női parfümjét, az Obsessiont 1985-ben mutatta be. Az első férfi verzió, az Obsession for Men egy évvel az eredeti után született.

Sötét, fényűző és addiktív erős és férfias, és intenzíven érzéki.

Fejjegyei a brazil zöld mandarin, a guarana és az abszint.

Fás és aromás felhangokat a francia muskotályzsálya, a fenyőgyanta és a fehér vetiver adnak  a szív illatban. Az alap rendkívül meleg, amit a madagaszkár vanília, a velúr és labdanum adnak. A parfüm reklámarca Matthew Terry modell volt.

Az első név, ami beugrik, ha parfümökre gondol,  nagy valószínűséggel  Calvin Klein neve , aki egy új  világot teremtett illataival.

 

Calvin Richard Kleinként zsidó-magyar bevándorlók gyermekeként született, Bronxban. 1962-ben abbahagyta tanulmányait, még mielőtt lediplomázott volna, majd  öt évig New York-i butikoknál volt tervező. 1968- elindította első vállalkozását, ahol először csak kabátokat és ruhákat gyártottak.

 

A 80-as és 90-es Calvin Klein parfümgyártással is foglalkozni kezdett, hamarújraértelmezte  a parfümök fogalmát, a férfi parfümöket trendivé varázsolta, csábítóvá a nagy tömegek számára.

 

Innovatív marketing és nagyszerű illatok, a legnépszerűbb irányzatok az elmúlt 30 évben, ez mind a CK márkához kapcsolódik. Alapfogalmai a fiatalság és a merészség, mely maximálisan sugárzik a hirdetésekből is.

 

Első átütő sikere az Obsession (Megszállottság) nevű kreáció volt. Férfi és női változata egyaránt létezik, fülledt, erotikus parfüm. A nagy sikerre való tekintettel már több verziója  is készült,  például az Obsession Night, vagy a Secret Obsession.

 

Következő nagy sikerű parfümje az Eternity (Örökkévalóság) volt, mely egy romantikusabb,virágosabb illat, könnyedebb-lágyabb. Sikere átütő volt, azóta 17 változatban jelent már meg.