Calvin Klein - Escape for Men (50ml) - EDT

Típus
férfi
Kiszerelés
50 ml
6.410 Ft
Menny.:
Gyártó cikkszám: EAN 88300600502
Cikkszám: 472-50
Elérhetőség: 0
Várható szállítás: 2021. június 25.
Gyártó: Calvin Klein

Leírás és Paraméterek

Az Escape by Calvin Klein egy aromás, zöld illat férfiaknak.

Az Escape 1993-ban indult, tervezője Steve Demercado.

Fejjegyei az eukaliptusz, a dinnye, a boróka, a grapefruit, a mangó és a bergamot; Szívjegyei a rozmaring, a ciprus, a fenyő, a zsálya, a , némi tengeri felhanggal;

Alap illatai a szantálfa, a borostyán, a pacsuli, a tölgymoha és a vetiver.

Az első név, ami beugrik, ha parfümökre gondol,  nagy valószínűséggel  Calvin Klein neve , aki egy új  világot teremtett illataival.

Calvin Richard Kleinként zsidó-magyar bevándorlók gyermekeként született, Bronxban. 1962-ben abbahagyta tanulmányait, még mielőtt lediplomázott volna, majd  öt évig New York-i butikoknál volt tervező. 1968- elindította első vállalkozását, ahol először csak kabátokat és ruhákat gyártottak.

A 80-as és 90-es Calvin Klein parfümgyártással is foglalkozni kezdett, hamarújraértelmezte  a parfümök fogalmát, a férfi parfümöket trendivé varázsolta, csábítóvá a nagy tömegek számára.

Innovatív marketing és nagyszerű illatok, a legnépszerűbb irányzatok az elmúlt 30 évben, ez mind a CK márkához kapcsolódik. Alapfogalmai a fiatalság és a merészség, mely maximálisan sugárzik a hirdetésekből is.

Első átütő sikere az Obsession (Megszállottság) nevű kreáció volt. Férfi és női változata egyaránt létezik, fülledt, erotikus parfüm. A nagy sikerre való tekintettel már több verziója  is készült,  például az Obsession Night, vagy a Secret Obsession.

Következő nagy sikerű parfümje az Eternity (Örökkévalóság) volt, mely egy romantikusabb,virágosabb illat, könnyedebb-lágyabb. Sikere átütő volt, azóta 17 változatban jelent már meg.