Calvin Klein - CK IN2U Him (100 ml) - EDT

Típus
férfi
Kiszerelés
100 ml
7.000 Ft
Menny.:
Gyártó cikkszám: EAN 610140000084
Cikkszám: 4192-100
Elérhetőség: 0
Várható szállítás: 2021. május 12.
Gyártó: Calvin Klein

Leírás és Paraméterek

CK IN2U egy aromás, páfrányos illat férfiaknak. 2007-alkotta Carlos Benaim, Bruno Jovanovic, Loc Dong és Jean-Marc Chaillan. Fejjegyei a citrom és a paradicsom levél, szív illata a kakaópor, alapja a vetiver, a cédrus és a fehér pézsma.

Az első név, ami beugrik, ha parfümökre gondol,  nagy valószínűséggel  Calvin Klein neve , aki egy új  világot teremtett illataival.

Calvin Richard Kleinként zsidó-magyar bevándorlók gyermekeként született, Bronxban. 1962-ben abbahagyta tanulmányait, még mielőtt lediplomázott volna, majd  öt évig New York-i butikoknál volt tervező. 1968- elindította első vállalkozását, ahol először csak kabátokat és ruhákat gyártottak.

A 80-as és 90-es Calvin Klein parfümgyártással is foglalkozni kezdett, hamarújraértelmezte  a parfümök fogalmát, a férfi parfümöket trendivé varázsolta, csábítóvá a nagy tömegek számára.

Innovatív marketing és nagyszerű illatok, a legnépszerűbb irányzatok az elmúlt 30 évben, ez mind a CK márkához kapcsolódik. Alapfogalmai a fiatalság és a merészség, mely maximálisan sugárzik a hirdetésekből is.

Első átütő sikere az Obsession (Megszállottság) nevű kreáció volt. Férfi és női változata egyaránt létezik, fülledt, erotikus parfüm. A nagy sikerre való tekintettel már több verziója  is készült,  például az Obsession Night, vagy a Secret Obsession.

Következő nagy sikerű parfümje az Eternity (Örökkévalóság) volt, mely egy romantikusabb,virágosabb illat, könnyedebb-lágyabb. Sikere átütő volt, azóta 17 változatban jelent már meg.

Illatkategória Aquás