Calvin Klein - One Shock For Him (50ml) - EDT

Típus
férfi
Kiszerelés
50 ml
5.920 Ft
Menny.:
Gyártó cikkszám: EAN 13607342401389
Cikkszám: 38499-50
Elérhetőség: 0
Várható szállítás: 2021. június 25.
Gyártó: Calvin Klein

Leírás és Paraméterek

Calvin Klein  egyik legsikeresebb illat a CK One, mely  a citrusos unisex illat 1994-ből.

A CK One Shock For Him 2011-ben jelent meg, és nagy meglepetést okozott a CK ONE sorozat addigi kedvelőinek, mert a még a sorból is kitűnt szexi,impulzív és éles illatával.

Ez a parfüm aromás, fűszeres és mély keleti árnyalatokra épül, ezt citrusos clementin, friss uborka, és az energiaital aromája egészíti ki a fejjegyekben.

A szív alapja a fekete bors, a fekete bazsalikom, a kardamom, mindezek egészülnek ki a  férfias dohány, a vadító pézsma, a pacsuli és a ambrene fa.

Tervezője Ann Gottlieb.

Az első név, ami beugrik, ha parfümökre gondol,  nagy valószínűséggel  Calvin Klein neve , aki egy új  világot teremtett illataival.

Calvin Richard Kleinként zsidó-magyar bevándorlók gyermekeként született, Bronxban. 1962-ben abbahagyta tanulmányait, még mielőtt lediplomázott volna, majd  öt évig New York-i butikoknál volt tervező. 1968- elindította első vállalkozását, ahol először csak kabátokat és ruhákat gyártottak.

A 80-as és 90-es Calvin Klein parfümgyártással is foglalkozni kezdett, hamarújraértelmezte  a parfümök fogalmát, a férfi parfümöket trendivé varázsolta, csábítóvá a nagy tömegek számára.

Innovatív marketing és nagyszerű illatok, a legnépszerűbb irányzatok az elmúlt 30 évben, ez mind a CK márkához kapcsolódik. Alapfogalmai a fiatalság és a merészség, mely maximálisan sugárzik a hirdetésekből is.

Első átütő sikere az Obsession (Megszállottság) nevű kreáció volt. Férfi és női változata egyaránt létezik, fülledt, erotikus parfüm. A nagy sikerre való tekintettel már több verziója  is készült,  például az Obsession Night, vagy a Secret Obsession.

Következő nagy sikerű parfümje az Eternity (Örökkévalóság) volt, mely egy romantikusabb,virágosabb illat, könnyedebb-lágyabb. Sikere átütő volt, azóta 17 változatban jelent már meg.