google-site-verification=tGDSvQ3NDwroAk0tlVcCCN4-Ab9x_QEKOn-66ipJjOk

Calvin Klein - Truth Men (100ml) - EDT

Típus
férfi
Kiszerelés
100 ml
11.180 Ft
Gyártó cikkszám: EAN 88300073627
Cikkszám: 582-100
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2023. február 07.
Gyártó: Calvin Klein

Leírás és Paraméterek

Az egyik  legjobb parfüm férfiaknak a Truth,  Calvin Klein 2002-ben induló új illata, mely  aromás, érzéki, fás, tiszta, vizes, zöld, friss illat, mindezt illatos bazsalikom és friss kardamom illata burkolja be.

 

A Calvin Klein Truth egy nagyon szexi, férfias kompozíció, és az egyik legkelendőbb a divatház termékei közül.

 

A parfümöt a természetben valókikapcsolódás, és maga a természet ihlette – mintha harmatos leveleken lépdelnénk az indonéz dzsungelben.

 

Összetevői  a pacsuli, a bors, a szantálfa, a bazsalikom, a kardamom, és a vörös cédrus.

 

Az első név, ami beugrik, ha parfümökre gondol,  nagy valószínűséggel  Calvin Klein neve , aki egy új  világot teremtett illataival.

Calvin Richard Kleinként zsidó-magyar bevándorlók gyermekeként született, Bronxban. 1962-ben abbahagyta tanulmányait, még mielőtt lediplomázott volna, majd  öt évig New York-i butikoknál volt tervező. 1968- elindította első vállalkozását, ahol először csak kabátokat és ruhákat gyártottak.

 

A 80-as és 90-es Calvin Klein parfümgyártással is foglalkozni kezdett, hamarújraértelmezte  a parfümök fogalmát, a férfi parfümöket trendivé varázsolta, csábítóvá a nagy tömegek számára.

 

Innovatív marketing és nagyszerű illatok, a legnépszerűbb irányzatok az elmúlt 30 évben, ez mind a CK márkához kapcsolódik. Alapfogalmai a fiatalság és a merészség, mely maximálisan sugárzik a hirdetésekből is.

 

Első átütő sikere az Obsession (Megszállottság) nevű kreáció volt. Férfi és női változata egyaránt létezik, fülledt, erotikus parfüm. A nagy sikerre való tekintettel már több verziója  is készült,  például az Obsession Night, vagy a Secret Obsession.

 

Következő nagy sikerű parfümje az Eternity (Örökkévalóság) volt, mely egy romantikusabb,virágosabb illat, könnyedebb-lágyabb. Sikere átütő volt, azóta 17 változatban jelent már meg.

Illatkategória Orientális