Carolina Herrera - CH Sport (50ml) - EDT

Típus
férfi
Kiszerelés
50 ml
7.600 Ft
Menny.:
Gyártó cikkszám: EAN 8411061746219
Cikkszám: 38948-50
Elérhetőség: 0
Várható szállítás: 2022. június 01.
Gyártó: Carolina Herrera

Leírás és Paraméterek

A nagy cégek általában tervezni szoktak egy úgynevezett sportos kollekciót is, ez alól Herrera sem kivétel. 

 

Friss , illatos , zöld , frissítő vízi felhangokkal  a szívben, és a fás  nagyon érzéki jegyekkel az alap illatokban.

 

Az elegáns és gondoskodó férfinak, aki az élet minden területén megállja a helyét, úgy éli az életét ahogy az neki a legjobb, és élvezi minden pillanatát. A sportot az élete részének tekinti, Ő az örök fiatal.

 

A parfüm fejjegyei a bergamottal és a grapefruitta kombinált zsálya .

 

Szív illatai kevert fűszerek és aromás akkordok: szecsuáni bors és borókabogyó .

 

A alapja érzéki és étvágygerjesztő:  szantálfa , tölgymoha és vetiver . A parfüm üvegcséje különleges, átlós fehér sávval kombinált mélyvörös anyag, rajta hímzett logóval.

 

 

Carolina Herrera 1939-ben született Caracasban, egy gazdag arisztokrata család gyermekeként, édesapja Caracas kormányzója és külügyminisztere volt.

 

Édesanyja és nagyanyja gyakran utazott Párizsba, követték a legújabb divatot, és nem meglepő, hogy Carolinát is hamar elkapta a „divatláz”. Legnagyobb hatással egy Balenciaga bemutató volt rá, amelyre a nagymamája vitte el.

 

Ezentúl ő is élénk figyelemmel kísérte az aktuális divatot, nem meglepő tehát, hogy 1971és 1980 között a világ legjobban öltözött nőinek listáján is szerepelt.

 

Herrera  egy idő után valamiféle divathoz kapcsolódó üzleti vállalkozáson kezdte törni a fejét. Egy barátja azt javasolta, ő készítsen egy ruhakollekciót , és 1980 őszén , amikor a Herrera és a családja New Yorkba költözött , ő magával hozta a 20,önmaga által tervezett ruhát, melyeket még Caracas-ban varratott, és 1981-ben megtartotta első divatbemutatóját.

 

Olyan átütő sikere volt, hogy szinte rögtön ellepték a megrendelőkHamarosan piacra dobta első bunda kollekcióját is, majd ezt követően jöttek az esküvői ruhák.

Az első Carolina Herrera parfüm 1988-ban készült.

Illatkategória Fűszeres