Carolina Herrera - Herrera (100ml) Teszter - EDT

Típus
férfi
Kiszerelés
100 ml
9.500 Ft
Menny.:
Gyártó cikkszám: EAN 8411061080573
Cikkszám: 11787-100
Elérhetőség: 0
Várható szállítás: 2021. március 09.
Gyártó: Carolina Herrera

Leírás és Paraméterek

Fás- pézsmás, kifinomult illat, annak a férfinak, aki nyomot szeretne hagyni maga után, mondjuk a hipnotizáló illatával, legyen akár nappal vagy éjszaka.

A parfüm 1991-es születésű, megalkotója Rosendo Mateu és Carlos Benaim.

Fejjegyek: rozmaring, levendula, citrom és narancsvirágolaj

Szívjegyei: szegfűszeg, lóhere és a muskátli

Alapja a szantálfa, a dohány és az ámbra.

Carolina Herrera 1939-ben született Caracasban, egy gazdag arisztokrata család gyermekeként, édesapja Caracas kormányzója és külügyminisztere volt.

Édesanyja és nagyanyja gyakran utazott Párizsba, követték a legújabb divatot, és nem meglepő, hogy Carolinát is hamar elkapta a „divatláz”. Legnagyobb hatással egy Balenciaga bemutató volt rá, amelyre a nagymamája vitte el.

Ezentúl ő is élénk figyelemmel kísérte az aktuális divatot, nem meglepő tehát, hogy 1971és 1980 között a világ legjobban öltözött nőinek listáján is szerepelt.

Herrera  egy idő után valamiféle divathoz kapcsolódó üzleti vállalkozáson kezdte törni a fejét. Egy barátja azt javasolta, ő készítsen egy ruhakollekciót , és 1980 őszén , amikor a Herrera és a családja New Yorkba költözött , ő magával hozta a 20,önmaga által tervezett ruhát, melyeket még Caracas-ban varratott, és 1981-ben megtartotta első divatbemutatóját.

Olyan átütő sikere volt, hogy szinte rögtön ellepték a megrendelőkHamarosan piacra dobta első bunda kollekcióját is, majd ezt követően jöttek az esküvői ruhák.

Az első Carolina Herrera parfüm 1988-ban készült.

Illatkategória Fás