David Beckham - Homme (30ml) - EDT

Típus
férfi
Kiszerelés
30 ml
2.880 Ft
Menny.:
Gyártó cikkszám: EAN 3607342291973
Cikkszám: 22512-30
Elérhetőség: 0
Várható szállítás: 2021. október 21.
Gyártó: David Beckham

Leírás és Paraméterek

Ez az illat sikeresen mutatja be David Beckham jellemét: karizmatikus ember, stílusikon, futballcsillag, divatdiktátor, férj és apa .

'' Egy modern, férfias illatot szerettem volna, mely teljes mértékben tükrözi a személyiségemet '' - mondta Beckham. David neve beteríti a parfümös üveg egész felületét , ami miatt ez a kiadás jellegzetes és emlékezetes . Elegáns fehér kartondobozban érkezik, melyen a szürke betűk erőt és eleganciát sugároznak. Fejjegyei kiváló kompozíciót mutatnak be: citrusos lendület keveredik gyömbérrel és szecsuani borssal. A szív a kasmír, a bőr és a rozmaring csodálatos elegye, míg az alap mahagóni, pacsuli és pézsma. Alkotója Pierre Negrin, 2011-től kapható illat.

 

 

A világ egyik leghíresebb sztár-párja kétségkívül David és Victoria Beckham. Victoria különösen ismert mint a divatikon, de sokkal élsportoló sztár-futballista férje sem marad le tőle.David népszerűségét „használta” ki a Coty divatház, mikor egy új kozmetikumsorozatot dobott a piacra Beckham-el társulva.

David Beckham, globális stílusikon és divatdiktátor, aki megtestesíti a férfiasságot és a modernitást, és tudja, hogyan kell kombinálni modern stílusút a klasszikus eleganciával. Első parfümje 2005-ben jelent meg a polcokon, azóta számos más illat követte (Instinct , Intimately Beckham Night), mind-mind nagy sikert aratva a nemzetközi piacon is.