David Beckham - Signature (30ml) - EDT

Típus
férfi
Kiszerelés
30 ml
3.150 Ft
Menny.:
Gyártó cikkszám: EAN 5012874318568
Cikkszám: 23999-30
Elérhetőség: 0
Várható szállítás: 2022. január 24.
Gyártó: David Beckham

Leírás és Paraméterek

A Signature for Him egy friss fás-keleties illat, a mandarin és a görögdinnye aromájával a fejjegyben, némi tengeri felhanggal, a szív illatban a lantana virág, a ciprus és a boróka szerepelnek, míg alap illata a tölgymoha, a fehér borostyán és a pacsuli. A parfümös üveget a nagyvárosok építészete ihlette, és Lutz Herrmann elképzelése alapján készült.

 

A világ egyik leghíresebb sztár-párja kétségkívül David és Victoria Beckham. Victoria különösen ismert mint a divatikon, de sokkal élsportoló sztár-futballista férje sem marad le tőle.David népszerűségét „használta” ki a Coty divatház, mikor egy új kozmetikumsorozatot dobott a piacra Beckham-el társulva.

David Beckham, globális stílusikon és divatdiktátor, aki megtestesíti a férfiasságot és a modernitást, és tudja, hogyan kell kombinálni modern stílusút a klasszikus eleganciával. Első parfümje 2005-ben jelent meg a polcokon, azóta számos más illat követte (Instinct , Intimately Beckham Night), mind-mind nagy sikert aratva a nemzetközi piacon is.

Illatkategória Friss