Diesel - Only the Brave Tattoo (50ml) - EDT

Típus
férfi
Kiszerelés
50 ml
14.620 Ft
Gyártó cikkszám: EAN 3605521534064
Cikkszám: 24669-50
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2022. június 29.
Gyártó: Diesel

Leírás és Paraméterek

Az Only The Brave gyűjtemény egy másik kiadással bővült 2012márciusában. Az új Only The Brave Tattoo a jellegzetes flakonban  (üveg, mely  ököl alakú), kapható ,sötét árnyalatban, az Only The Brave Tattoo  felirat "La Graffiti" stílusban íródott. A külső csomagolás remekül megy a flakon dizájnjához.

Illatai:az alma nyitja a lendületes kompozíciót, melyet a szív illatban a zsálya követ, valamint a bors, míg az alap borostyánból, benzoinból, dohányból és pacsuliból áll.

Rosso maga is szereti a tetoválásokat, legendássá vált kézfején az RR tetoválás, mely az első Only The Brave parfümöt ihlette, indián motívumok díszítik a karját. „Jelek nélkül születtünk, de én úgy gondolom, hogy fontos, hogy saját testünkön mi magunk is nyomot hagyjunk” /RR/

Unod már, hogy szolgai módon behódolj a divatipar trendjeinek, miközben inkább egy modern, dinamikus, mégis kényelmes stílusra vágysz?

Renzo Rosso a Diesel-t 1978-ban azzal a céllal alapította, hogy egy nagy szeletet hasítson ki magának a ruhaipar forgalmából. Körülvette magát, kreatív , nyitott gondolkodású emberekkel, stílusbeli szabadságot adott nekik abban a reményben, hogy valami egyedülállót tudnak alkotni.

 Renzo Rosso a kezdetektől fogva hitt benne, hogy bemutathat egy olyan stílust, ahol elmosódnak a határok, nem érdekes a nyelv, és minden országban sikeres lehet.

Renzo Rosso marketinget az Egyesült Államokban tanult, kreativitás Olaszországban, és rendszerességet Németországban.

Amellett, hogy a trendformáló, fiatalos képet sikerült megteremtenie, a Diesel a ruházati cikkek, lábbelik, táskák, fehérneműk, szemüvegek, ékszerek és órák világában a tartós, vidám és divatos vonalat képviseli.

Illatai élénkek, fiatalosak. A Diesel első illata, egy mely egyszerűen Diesel néven debütált, különleges uniszex illat, 1és 996-ban indult.