Dolce & Gabbana - The One Gentleman (100ml) - EDT

Típus
férfi
Kiszerelés
100 ml
13.430 Ft
Menny.:
Gyártó cikkszám: EAN 737052377032
Cikkszám: 16151-100
Elérhetőség: 0
Várható szállítás: 2021. május 12.
Gyártó: Dolce & Gabbana

Leírás és Paraméterek

Egy új férfi kiadás a tervezőpárostól a The One Gentleman, 2010 szeptemberéből.

 A Dolce & Gabbana márka a 20 éves évfordulóját ünnepli az év júniusában,  ennek emlékére készült ez a parfüm. Az új kiadás reklámarca a népszerű színész Matthew McConaughey, aki a  The One 2008-as kiadásának is arca volt. A hirdetési kampány fotósa Jean-Baptiste Mondino. Összetétele keleties,  amely vonzza magabiztos és tapasztalt vevőket.

Illatában felfedezhetők a következők: bors, édeskömény, levendula és kardamom, alapjában a vanília és a pacsuli.

A két divattervező,  Domenico Dolce és Stefano Gabbana  1980-ban ismerték meg egymást, először csak szerelmi szálak fűzték össze őket, majd 1985-ben megalapították saját divatmárkájukat.

Kezdetben nagyon elegáns és szexi ruhákat alkottak, majd márkájukat két fő részre bontották: az olcsóbb, inkább utcai viseletre szánt D&G, valamint a Dolce & Gabbana lett az eredmény, amely a luxuskategóriába sorolható; előbbi trendkövetőbb, míg utóbbi inkább "időtlen". Mindkét vonal magába foglalja a fürdőruhákat, alsóneműket, szemüvegeket és parfümöket, továbbá a D&G ékszereket és órákat is forgalmaz.

A cég első illata, a Dolce & Gabbana Pour Femme volt az egyik legjobb parfümjük az elmúlt 20 évben, mely megnyerte a Nemzetközi Parfüm Akadémia díját a "Legjobb Női illat" kategóriában 1993-ban

A Dolce & Gabbana  Light Blue illatok a férfiak és nők körében a legsikeresebb illatsorozat a mai napig.