Dolce & Gabbana - Pour Homme (40ml) - EDT

Típus
férfi
Kiszerelés
40 ml
6.350 Ft
Menny.:
Gyártó cikkszám: EAN 737052074436
Cikkszám: 1274-40
Elérhetőség: 0
Várható szállítás: 2022. június 29.
Gyártó: Dolce & Gabbana

Leírás és Paraméterek

A tervező duó Dolce & Gabbana elindította az első parfümjét, a Dolce & Gabbana Pour Femme-t 1992-ben , majd ennek férfi megfelelőjét, a Dolce & Gabbana Pour Homme-t 1994-ben.

2012-ben kicsit változtattak a parfümön,új formában dobták ismét piacra. "Ez nem is annyira újratervezés,inkább csak finomhangolás” mondta Gabbana a WWD magazinban.

"Inkább csak az üvegen változtattunk kicsit. A parfümöt a 90-es években alkottuk, és azóta mi is sokat fejlődtünk”

A Dolce & Gabbana Pour Homme eme verziója száraz és virágos jellegű.

Fejjegyei a mandarin, a bergamot és a narancsvirágolaj.

A szívillatokat a levendula, a zsálya és bors adja, az alap a dohány , a cédrus, és a tonkabab aromáiból áll . A reklámkampány tervezője Mario Testino, arcai a híres modell, Laetitia Casta és Noah Mills.

A két divattervező,  Domenico Dolce és Stefano Gabbana  1980-ban ismerték meg egymást, először csak szerelmi szálak fűzték össze őket, majd 1985-ben megalapították saját divatmárkájukat.

Kezdetben nagyon elegáns és szexi ruhákat alkottak, majd márkájukat két fő részre bontották: az olcsóbb, inkább utcai viseletre szánt D&G, valamint a Dolce & Gabbana lett az eredmény, amely a luxuskategóriába sorolható; előbbi trendkövetőbb, míg utóbbi inkább "időtlen". Mindkét vonal magába foglalja a fürdőruhákat, alsóneműket, szemüvegeket és parfümöket, továbbá a D&G ékszereket és órákat is forgalmaz.

A cég első illata, a Dolce & Gabbana Pour Femme volt az egyik legjobb parfümjük az elmúlt 20 évben, mely megnyerte a Nemzetközi Parfüm Akadémia díját a "Legjobb Női illat" kategóriában 1993-ban

A Dolce & Gabbana  Light Blue illatok a férfiak és nők körében a legsikeresebb illatsorozat a mai napig.
Illatkategória Fás