Dolce & Gabbana - The One for Men (30ml) - EDT

Típus
férfi
Kiszerelés
30 ml
9.460 Ft
Menny.:
Gyártó cikkszám: EAN 737052036625
Cikkszám: 10733-30
Elérhetőség: 0
Várható szállítás: 2021. május 12.
Gyártó: Dolce & Gabbana

Leírás és Paraméterek

A The One először női parfümként jelent meg, és több, mint sikeres debütálása után 2008 elején piacra dobták a férfi verziót is.

Nagyon férfias illat, „nem banális, de nagyon klasszikus”, ahogy Gabbana fogalmazott. „Az a fajta illat, mely évekig megunhatatlan, és imádják a nők”.

Ez a parfüm Gabbana ízlését tükrözi: „Szeretem a fűszeres, keleties illatokat, és ilyen férfi parfümöt még nem alkottam”.

Fejjegyeit a bergamot , a koriander és a bazsalikom adja, a szívillatok a kardamom , gyömbér és narancsvirágolaj elegye, míg az alap egy nagyon férfias trió, cédrus, ámbra és dohány.

A két divattervező,  Domenico Dolce és Stefano Gabbana  1980-ban ismerték meg egymást, először csak szerelmi szálak fűzték össze őket, majd 1985-ben megalapították saját divatmárkájukat.

Kezdetben nagyon elegáns és szexi ruhákat alkottak, majd márkájukat két fő részre bontották: az olcsóbb, inkább utcai viseletre szánt D&G, valamint a Dolce & Gabbana lett az eredmény, amely a luxuskategóriába sorolható; előbbi trendkövetőbb, míg utóbbi inkább "időtlen". Mindkét vonal magába foglalja a fürdőruhákat, alsóneműket, szemüvegeket és parfümöket, továbbá a D&G ékszereket és órákat is forgalmaz.

A cég első illata, a Dolce & Gabbana Pour Femme volt az egyik legjobb parfümjük az elmúlt 20 évben, mely megnyerte a Nemzetközi Parfüm Akadémia díját a "Legjobb Női illat" kategóriában 1993-ban

A Dolce & Gabbana  Light Blue illatok a férfiak és nők körében a legsikeresebb illatsorozat a mai napig.

Illatkategória Orientális