Dolce & Gabbana - The One Sport (100ml) - EDT

Típus
férfi
Kiszerelés
100 ml
17.510 Ft
Menny.:
Gyártó cikkszám: EAN 737052514079
Cikkszám: 24577-100
Elérhetőség: 0
Várható szállítás: 2021. március 08.
Gyártó: Dolce & Gabbana

Leírás és Paraméterek

Miután az eredeti The One for Men 2008-tól, és a Gentlemen 2010-től már nagy sikerrel ment, Dolce & Gabbana elindítja a harmadik illatot a The One férfi vonalon, mely könnyebb és frissebb, mint az eddigiek. Ez lett a The One Sport.

Ahogy a neve is sugallja, a The One Sport célközönsége az aktív sportolók és dinamikus "modern gladiátorok ", akik élvezik a féktelen szabadságot és az izgalmat. Ez a tervezőpáros első sportos illata.

A kompozíció megtartja néhány jellemzőjét az eredeti parfümnek, felfrissülve aromás és vízi akkordokkal, hogy bizonyos dinamikát adjon az illatnak.

Fejjegyében vízi jegyek mellett a rozmaring érezhető, a szívben a kardamom és a Sequoia fa, alapjában a pacsuli és a pézsma dominál. Az illat reklámarca Adam  Senn . A reklámfotókat  Mariano Vivanco készítette.

A két divattervező,  Domenico Dolce és Stefano Gabbana  1980-ban ismerték meg egymást, először csak szerelmi szálak fűzték össze őket, majd 1985-ben megalapították saját divatmárkájukat.

Kezdetben nagyon elegáns és szexi ruhákat alkottak, majd márkájukat két fő részre bontották: az olcsóbb, inkább utcai viseletre szánt D&G, valamint a Dolce & Gabbana lett az eredmény, amely a luxuskategóriába sorolható; előbbi trendkövetőbb, míg utóbbi inkább "időtlen". Mindkét vonal magába foglalja a fürdőruhákat, alsóneműket, szemüvegeket és parfümöket, továbbá a D&G ékszereket és órákat is forgalmaz.

A cég első illata, a Dolce & Gabbana Pour Femme volt az egyik legjobb parfümjük az elmúlt 20 évben, mely megnyerte a Nemzetközi Parfüm Akadémia díját a "Legjobb Női illat" kategóriában 1993-ban

A Dolce & Gabbana  Light Blue illatok a férfiak és nők körében a legsikeresebb illatsorozat a mai napig.  

Illatkategória Fűszeres