Dunhill - Desire (100ml) - EDT

Típus
férfi
Kiszerelés
100 ml
8.680 Ft
Menny.:
Gyártó cikkszám: EAN 3139420225018
Cikkszám: 1303-100
Elérhetőség: 0
Várható szállítás: 2022. június 29.
Gyártó: Dunhill

Leírás és Paraméterek

A Dunhill Desire férfi illat egy 2000-ben bevezetett  új illat. Az élénkvörös üveg  igyekszik a megcélzott ( 25-45 éves)korosztály figyelmét felkelteni .

Magabiztos férfiaknak ajánlott, akik szeretnek a figyelem központjában lenni. A parfüm fejjegyei az alma , a narancsvirág , a friss , édes bergamot és a pezsgő citrom. A szív illatokban megtalálható a rózsa , a pacsuli ésa  tikfa.Alapjegyei a vanília , a pézsma és a labdanum. Tervezője Michael Almairac .

Miután 19893-ban Alfred Dunhill átveszi apja üzletét, elkezdi átalakítani az addig lószerszámokat gyártó kis céget  az autóskellékek, a táskák és különféle ruházati cikkek gyártására, mint a kabátok, szemüvegek és kesztyűk

Újabb vállalkozását 1907-ben indította, egy dohányboltot, ahol saját keverésű, rendelésre készített dohányt, saját gyártású, exkluzív minőségű pipákat,  és ezek tartozékait árulta.

A divat-vonal is kezdett megerősödni cégen belül, hamarosan már az angolkirályi család is vásárlóik közé tartozott. Dunhill karórák és írószerek, csodálatos ékszerek jelentek meg a piacon, és arattak sikert a luxus kedvelőinek körében.

Szellemiségüket akkor is megtartották, mikor 1934-ben piacra dobták első parfümjüket, kimondottan férfiak számára.

Illatkategória Orientális