Dunhill - Pursuit (50ml) - EDT

7.860 Ft
Gyártó cikkszám: EAN 737052076683
Cikkszám: 4535-50
Gyártó: Dunhill

Leírás és Paraméterek

A Dunhill Pursuit parfüm a megkérdőjelezhetetlen férfiasság  illata 2006-ból, Michel Girard tervezésében. Az elegáns csomagolást Franz - Rudolf Lehnert álmodta meg.

Alap illatai az ananászlevél, a yuzu, a  bergamot, a narancslevél és a mandarin. szívjegyeiben borostyán, levendula, fahéj,  bors és kardamom szerepel. Az alap pézsma,  cédrus,  meleg szantálfa, vetiver, ámbra és tömjén csodálatos találkozása.

Miután 19893-ban Alfred Dunhill átveszi apja üzletét, elkezdi átalakítani az addig lószerszámokat gyártó kis céget  az autóskellékek, a táskák és különféle ruházati cikkek gyártására, mint a kabátok, szemüvegek és kesztyűk.

Újabb vállalkozását 1907-ben indította, egy dohányboltot, ahol saját keverésű, rendelésre készített dohányt, saját gyártású, exkluzív minőségű pipákat,  és ezek tartozékait árulta.

A divat-vonal is kezdett megerősödni cégen belül, hamarosan már az angolkirályi család is vásárlóik közé tartozott. Dunhill karórák és írószerek, csodálatos ékszerek jelentek meg a piacon, és arattak sikert a luxus kedvelőinek körében.

Szellemiségüket akkor is megtartották, mikor 1934-ben piacra dobták első parfümjüket, kimondottan férfiak számára.