Dupont - Passenger (30ml) - EDT

Típus
férfi
Kiszerelés
30 ml
4.750 Ft
Menny.:
Gyártó cikkszám: EAN 3386460011624
Cikkszám: 37910-30
Elérhetőség: 0
Várható szállítás: 2022. június 29.
Gyártó: Dupont

Leírás és Paraméterek

A S.T.Dupont cég a gyökerekhez nyúlik vissza ezen parfümmel. A művészet, az utazás ötvöződése kalandra hív minket a 2008-ban megjelent, Passenger néven elhíresült parfümmel, mely férfi és női változatban is elkészült. A citrusfélék és a levendula erős és energikus összetétele a Passenger for Men. A szívillat fűszereket, indiai gyömbért, kardamomot, rózsaborsot tesz mindehhez,  az alap pedig teljes lesz a guaiac fának és a  benzoinnak köszönhetően.

Simon Tissot Dupont mindössze 25 éves korában alapította meg cégét, melynek neve mára  a luxussal és a fényűzéssel egyenlő. S.T. Dupont kezdetben bőrből készült termékeket készített és árult, pénztárcái, utazótáskái hamar népszerűek lettek. Később, miután már arannyal is foglalkozott, megalkotta az első luxus öngyújtót, amely a mai napig az S. T. Dupont egyik védjegye.

A francia cég a híres vásárlóknak köszönhetően - Churchill, a Rockefellerek, Hitchcock, Monroe vagy Coco Chanel- immár világhírűvé nőtte ki magát.

A cég a tökéletességre törekszik, exkluzív és minőségi árukat kínál.

Az S. T. Dupont számára fontos lépés volt az eddigi luxuscikkek mellett parfümök készítése is, hiszen a parfümök a luxust és pompát egyaránt képviselik.

Illatkategória Fűszeres