Termékek Menü

Emanuel Ungaro - Apparition Cobalt (90ml) - EDT

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
6.500 Ft
Gyártó cikkszám: EAN 8034097950315
Cikkszám: 18299-90
Elérhetőség: 0
Várható szállítás: 2019. december 12.
Gyártó: Emanuel Ungaro
Típus: férfi
Kiszerelés: 90 ml

Leírás és Paraméterek

Emanuel Ungaro 2010-ben indítja útjára az Apparation sorozat újabb darabjait: Apparition Pink a nők, és Apparition Cobalt a férfiak részére. A férfi kiadás sötét színű, kobaltkék üvege modern, mediterrán illatot rejt.

Calabriai bergamot, zamatos mandarin illatát kíséri az illatos levendula és a fűszeres szerecsendió, az alapban gazdag fás árnyalatok a cédrusnak köszönhetően, némi  és pacsulival fűszerezve.

Emanuel Ungaro 1933-ban született egy olasz származású, Provance-i szabódinasztiába. Világéletében vonzódott a színekhez és a festészethez,órákig bámulta a provence-i tájat. Hat testvérével együtt korán kitanulta szülei mesterségének minden csínját-bínját, agy aztán logikus volt, hogy 22 éves korában Párizsba menjen szerencsét próbálni. A Balenciaga divatház szinte azonnal felfigyelt a tehetséges fiúra, és tervezőként alkalmazta. A fiúnak hat évvel később elege lett a kötöttségekből, és saját divatcég alapítására adta a fejét.

Első üzletét legelső jelentős kollekciójának bemutatójával egy időben nyitotta. Tervezéskor az élénk színek és a rafinált szabásvonalak vezérelték, mindig ügyelt a részletekre, apró díszeket rejtett el a ruhákon, minden darabot mérnöki pontossággal tervezett meg.

 Nem véletlen, hogy a kilencvenes években mindenki Ungaro ruhában szeretett volna férjhez menni. Az általa tervezett ruhákat olyan hírességek hordják büszkén, mint a lassan divatikonná vált Catherine Zeta Jones, vagy Paris Hilton.

További képek