Emanuel Ungaro - Man (90ml) - EDT

Típus
férfi
Kiszerelés
90 ml
5.460 Ft
Menny.:
Gyártó cikkszám: EAN 8032529116827
Cikkszám: 12434-90
Elérhetőség: 0
Várható szállítás: 2021. április 19.
Gyártó: Emanuel Ungaro

Leírás és Paraméterek

Az Ungaro divatház 2008-as alkotása az elkötelezett, karizmatikus ember illata, akikorunk igazi csábítója. Az új, friss kiadás rendkívül érzéki,  a szexualitást és a férfiasságot kicsit játékosan fogja fel, magáénak érzi az aktuális divatot és stílust.

A parfüm összetétele:a friss és aromás bazsalikom,  az enyhe, fűszeres dohány mutat harmonikus képet,az eleganciát a hozzáadott cédrus adja, ami nemcsak klasszikus, hanem a modern és fiatalos is egyszerre.

Emanuel Ungaro 1933-ban született egy olasz származású, Provance-i szabódinasztiába. Világéletében vonzódott a színekhez és a festészethez,órákig bámulta a provence-i tájat. Hat testvérével együtt korán kitanulta szülei mesterségének minden csínját-bínját, agy aztán logikus volt, hogy 22 éves korában Párizsba menjen szerencsét próbálni. A Balenciaga divatház szinte azonnal felfigyelt a tehetséges fiúra, és tervezőként alkalmazta. A fiúnak hat évvel később elege lett a kötöttségekből, és saját divatcég alapítására adta a fejét.

Első üzletét legelső jelentős kollekciójának bemutatójával egy időben nyitotta. Tervezéskor az élénk színek és a rafinált szabásvonalak vezérelték, mindig ügyelt a részletekre, apró díszeket rejtett el a ruhákon, minden darabot mérnöki pontossággal tervezett meg.

 Nem véletlen, hogy a kilencvenes években mindenki Ungaro ruhában szeretett volna férjhez menni. Az általa tervezett ruhákat olyan hírességek hordják büszkén, mint a lassan divatikonná vált Catherine Zeta Jones, vagy Paris Hilton.

Illatkategória Friss