Ferrari - Light Essence (75ml) Teszter - EDT

Típus
férfi
Kiszerelés
75 ml
3.560 Ft
Menny.:
Gyártó cikkszám: EAN 8002135072619
Cikkszám: 38090-75
Elérhetőség: 0
Várható szállítás: 2021. október 21.
Gyártó: Ferrari

Leírás és Paraméterek

Ferrari Light Essence:  a Ferrari 2007-ben vezette be ezen termékét. Úgy tervezték, hogy mindenben megfeleljen a férfiaknak:  ízelítőt ad a merész és aromás ízekből, fák és virágok illatát idézve.

Formális és alkalmi események kiváló kísérője. A citrom a fő jellegzetessége, emellett narancsvirág, zöld alma, frézia és teak  fa aromáját idézi.

A finomabb gyümölcsös és fehér virágos akkordok egyensúlyt termetnek, és édességet adnak az illatnak, bizonyos eleganciát sugározva.

A Ferrari S.p.A. versenyautókat és nagy teljesítményű sportautókat készítő olaszországi autógyár A gyárat  Enzo Ferrari 1929-ben alapította Scuderia Ferrari (Ferrari versenyistálló) néven, és ekkor még csak versenyautókat gyártottak. 1947-ben gyártották első közúti sportautó modelljüket. Ezen autók gyártásának célja tulajdonképpen az volt, hogy a profitból tovább fejleszthessék versenyautóikat.

 Jelenleg az egyik legnagyobb presztízzsel rendelkező sportautó márka.

A Ferrarinak saját kereskedőházat is létrehozott, mely a Ferrari márkájú termékek, többek között napszemüvegek, tollak, elektronikai termékek, órák, mobiltelefonok, csúcsminőségű kerékpárok, ruhák forgalmazásával foglalkozik.

1999-ben jelent meg a márka első parfümje, a  Ferrari Black, ezt követte 2001-ben a Ferrari No. 1.

Ezeket követte később a Ferrari Black Shine, a Ferrari Extreme , a Ferrari Red és a Ferrari Uomo.

Míg a Ferrari autók nem érhetőek el a legtöbb ember számára, egy üvegnyi a márka saját illatából már azt sugallja, hogy ehhez a csapathoz tartozom.

Illatkategória Gyümölcsös