Givenchy - Blue Label (100ml) - EDT

Típus
férfi
Kiszerelés
100 ml
15.510 Ft
Gyártó cikkszám: EAN 3274870303364
Cikkszám: 4235-100
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2021. június 23.
Gyártó: Givenchy

Leírás és Paraméterek

Pihentető és gondtalan illat a Givenchy pour Homme. Dinamikus embereknek készült, akik értékelik a szabadságot.vAz megőrizte az eleganciát, de nyert egy új lázadó felhangot is.

Ez a kombináció fás alapot kapott, összhangban a grapefruit és a bergamot zamatával.  Alberto Morillas és Ilias Ermenidis tervezték 2004-ben.

Mint az egyik vezetője a kortárs luxuscikkeknek, a Givenchy parfümök is piacvezetők, ismertek a kifinomult design-ról,  a fantáziáról, és az eleganciáról.

Termékeik tervezésekor az alap a francia kultúra, a gazdagság és a hírnév.

Hubert de Givenchy első kollekciója 1952-ben debütált, de igazán sikeressé 1953-ban lett, mikoris megtalálta múzsáját, aki az ideális nőiesség mai napig elismert szimbóluma. Ő Audrey Hepburn . 40 évig tartó barátság kezdődött, mely idő alatt a brit színésznő lett Givenchy nagykövete . Filmjeiben a főszereplő Hepburn a tervezőruháit viselte leginkább, kifinomultság és elegancia sugárzott minden egyes modellből. A parfüm vonal is Hepburn és a Givenchy közös munkájának eredménye.A L' Interdit nevű illatot Givenchy 1957-ben Hepburn személyes használatára alkotta, derű és Hepburn ragaszkodott hozzá, hogy a parfümöt elérhetővé tegyék mindenki számára.

Az évek során a Givenchy illatok némileg változtak, de továbbra is „klasszikus” parfümök készülnek, mint az Amarige és a Xeryus .

Bár Givenchy az ihletet egy nőben találta meg parfümök terén is, ennek ellenére szívesen és nagy számban készít parfümöket férfiak számára is.

Illatkategória Fás