Givenchy - Gentleman (100ml) - EDT

Típus
férfi
Kiszerelés
100 ml
12.900 Ft
Menny.:
Gyártó cikkszám: EAN 3274870072567
Cikkszám: 1750-100
Elérhetőség: 0
Várható szállítás: 2021. június 25.
Gyártó: Givenchy

Leírás és Paraméterek

1974-ben született ez a parfüm. Klasszikusan „szép” illat a legkifinomultabb férfiaknak.

Fejjegyei a tárkony és a fahéj, emellett szerepel a szegfű, a vetiver és a szantálfa.

Mint az egyik vezetője a kortárs luxuscikkeknek, a Givenchy parfümök is piacvezetők, ismertek a kifinomult design-ról,  a fantáziáról, és az eleganciáról.

Termékeik tervezésekor az alap a francia kultúra, a gazdagság és a hírnév.

Hubert de Givenchy első kollekciója 1952-ben debütált, de igazán sikeressé 1953-ban lett, mikoris megtalálta múzsáját, aki az ideális nőiesség mai napig elismert szimbóluma. Ő Audrey Hepburn . 40 évig tartó barátság kezdődött, mely idő alatt a brit színésznő lett Givenchy nagykövete . Filmjeiben a főszereplő Hepburn a tervezőruháit viselte leginkább, kifinomultság és elegancia sugárzott minden egyes modellből.

  A parfüm vonal is Hepburn és a Givenchy közös munkájának eredménye.

A L' Interdit nevű illatot Givenchy 1957-ben Hepburn személyes használatára alkotta, derű és Hepburn ragaszkodott hozzá, hogy a parfümöt elérhetővé tegyék mindenki számára.

Az évek során a Givenchy illatok némileg változtak, de továbbra is „klasszikus” parfümök készülnek, mint az Amarige és a Xeryus .

Bár Givenchy az ihletet egy nőben találta meg parfümök terén is, ennek ellenére szívesen és nagy számban készít parfümöket férfiak számára is.

Illatkategória Fás