Givenchy - Gentleman Only (100ml) - EDT

Típus
férfi
Kiszerelés
100 ml
16.390 Ft
Gyártó cikkszám: EAN 3274870012136
Cikkszám: 33331-100
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2021. május 12.
Gyártó: Givenchy

Leírás és Paraméterek

Párizs, Franciaország, 2013 - Givenchy egy új illattal rukkol elő, ez a Gentlemen Only . A parfüm jelképezi mindazt, amit a” Givenchy –men” képvisel , az eleganciát és a stílust. Fás alapja kiegészül zöld mandarinnal,  naranccsal, rózsaborssal , szerecsendióval, nyírfalevélel .

A rétegeknek némi füstös felhang ad tökéletes befejezést.

Az illat olyan, mintha egy úri klubba tartoznánk, csak ez a klub némileg demokratikusabb, mint amiket eddig ismertünk.

A parfüm „arca” Simon Baker, aki a kampányplakátokon – melynek fotósa Patrick Demarchlier volt- menedéket nyújtnegy gyönyörű nőnek az esőben.  

Hubert de Givenchy első kollekciója 1952-ben debütált, de igazán sikeressé 1953-ban lett, mikoris megtalálta múzsáját, aki az ideális nőiesség mai napig elismert szimbóluma. Ő Audrey Hepburn . 40 évig tartó barátság kezdődött, mely idő alatt a brit színésznő lett Givenchy nagykövete . Filmjeiben a főszereplő Hepburn a tervezőruháit viselte leginkább, kifinomultság és elegancia sugárzott minden egyes modellből. A parfüm vonal is Hepburn és a Givenchy közös munkájának eredménye.

A L' Interdit nevű illatot Givenchy 1957-ben Hepburn személyes használatára alkotta, derű és Hepburn ragaszkodott hozzá, hogy a parfümöt elérhetővé tegyék mindenki számára.

Az évek során a Givenchy illatok némileg változtak, de továbbra is „klasszikus” parfümök készülnek, mint az Amarige és a Xeryus .

Bár Givenchy az ihletet egy nőben találta meg parfümök terén is, ennek ellenére szívesen és nagy számban készít parfümöket férfiak számára is.

Illatkategória Fás