Givenchy - Pour Homme (100ml) - EDT

Típus
férfi
Kiszerelés
100 ml
13.390 Ft
Gyártó cikkszám: EAN 3274870302367
Cikkszám: 1797-100
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2021. május 12.
Gyártó: Givenchy

Leírás és Paraméterek

A Givenchy úriember elegáns, kreatív,intuitív, és van stílusérzéke.

Ez tipikusan az Ő illata, nem számít, milyen az alkalom. Friss, fás, fő elemei a cédrus és az olibanum (jegenyefenyő gyantája). Megálmodója Alberto Morillas és Ilias Ermenidis, megjelenési éve 2002.

Hubert de Givenchy első kollekciója 1952-ben debütált, de igazán sikeressé 1953-ban lett, mikoris megtalálta múzsáját, aki az ideális nőiesség mai napig elismert szimbóluma. Ő Audrey Hepburn . 40 évig tartó barátság kezdődött, mely idő alatt a brit színésznő lett Givenchy nagykövete . Filmjeiben a főszereplő Hepburn a tervezőruháit viselte leginkább, kifinomultság és elegancia sugárzott minden egyes modellből.

A parfüm vonal is Hepburn és a Givenchy közös munkájának eredménye.

A L' Interdit nevű illatot Givenchy 1957-ben Hepburn személyes használatára alkotta, derű és Hepburn ragaszkodott hozzá, hogy a parfümöt elérhetővé tegyék mindenki számára.

Az évek során a Givenchy illatok némileg változtak, de továbbra is „klasszikus” parfümök készülnek, mint az Amarige és a Xeryus .

Bár Givenchy az ihletet egy nőben találta meg parfümök terén is, ennek ellenére szívesen és nagy számban készít parfümöket férfiak számára is.

Illatkategória Fás