Termékek Menü

Hugo Boss - Boss in Motion (90ml) - EDT

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
10.310 Ft
Gyártó cikkszám: EAN 737052852034
Cikkszám: 2038-90
Elérhetőség: 0
Várható szállítás: 2019. augusztus 27.
Gyártó: Hugo Boss
Típus: férfi
Kiszerelés: 90 ml

Leírás és Paraméterek

Boss in Motion egy friss és érzéki illat a, boldog ember ismérve. Az illat, ami energiát és vitalitást sugároz, óda az aktív életmódhoz. A Boss in Motion férfinek örömet okoz a verseny, hisz a saját lehetőségeiben, keresi a kihívásokat, és eléri a céljait, erős és magabiztos. A hirdetés modellje Julien Hedquist. A parfümöt Domitille Michalon alkotta 2002-ben.

Főbb összetevői: bergamot, bazsalikom virág, viola, rózsabors, fahéj, kardamom, szerecsendió pézsma, a szantálfa és a vetiver.

 

Boss 1885-ben született, szüleinek fehérneműboltja volt Metzingenben, Stuttgart közelében. Az Első Világháború után, 1924-ben Boss saját ruhagyárat alapított, egyszerű, funkcionális viseleteket gyártott, esőkabátokat és sportruhát, nem is gondolt arra,hogy designer-darabokat tervezzen. Manapság már köztudott, hogy később Hugo Boss szállította az SS katonák fekete egyenruháját. A második világháború után ezért elég sokan bírálták, ennek ellenére a cég képes volt a túlélésre, és átváltott a „hétköznapi” ruhák tervezésére és gyártására, mellyel hamarosan népszerűvé vált.

Hugo Boss 1948-ban halt meg, cégét veje, Eugen Holy vette át.  A hatvanas években elkészítették első konfekciós férfizakó-kollekciójukat, mely megalapozta a későbbi sikereket. Az 1960-as és 1970-es években a Hugo Boss öltöny volt a viszonyítási alap, ha a minőség és a divat szóba került. 1969-ben Jochen és Uwe Holy (Eugen fiai) vették át a cég vezetését, nekik köszönhetően vált nemzetközivé a máig is sikeres cég.

1985-ben jelent meg az első Hugo Boss parfüm a Boss Number One. Ezt követte a Boss Elements 1993-ban. Az ezeket követő számos parfüm mind  különböző stílusú, hangulatától függően választhat belőlük a márka elkötelezett híve.

Illatkategória Orientális
További képek