Hugo Boss - Hugo Just Different (40ml) - EDT

Típus
férfi
Kiszerelés
40 ml
8.120 Ft
Menny.:
Gyártó cikkszám: EAN 737052465364
Cikkszám: 19647-40
Elérhetőség: 0
Várható szállítás: 2022. január 24.
Gyártó: Hugo Boss

Leírás és Paraméterek

A Hugo Just Different az 1995-ben megjelent Hugo 2011-es, újított kiadása. Az illat vibráló, modern, van benne egy hűvös csavar, arra buzdít, hogy "inspiráljon, amit éppen csinálsz." Jéghideg menta nyitja az összetételt, és vezet a szívhez, melyet frézia és  bazsalikom alkot.

 Az alap egyik fő összetevője a  cashmeran molekula, ami tulajdonképpen a nedves vas illatát idézi. Az új illat arca Jared Leto, énekes és színész.

Boss 1885-ben született, szüleinek fehérneműboltja volt Metzingenben, Stuttgart közelében. Az Első Világháború után, 1924-ben Boss saját ruhagyárat alapított, egyszerű, funkcionális viseleteket gyártott, esőkabátokat és sportruhát, nem is gondolt arra,hogy designer-darabokat tervezzen. Manapság már köztudott, hogy később Hugo Boss szállította az SS katonák fekete egyenruháját. A második világháború után ezért elég sokan bírálták, ennek ellenére a cég képes volt a túlélésre, és átváltott a „hétköznapi” ruhák tervezésére és gyártására, mellyel hamarosan népszerűvé vált.

Hugo Boss 1948-ban halt meg, cégét veje, Eugen Holy vette át.  A hatvanas években elkészítették első konfekciós férfizakó-kollekciójukat, mely megalapozta a későbbi sikereket. Az 1960-as és 1970-es években a Hugo Boss öltöny volt a viszonyítási alap, ha a minőség és a divat szóba került. 1969-ben Jochen és Uwe Holy (Eugen fiai) vették át a cég vezetését, nekik köszönhetően vált nemzetközivé a máig is sikeres cég.

1985-ben jelent meg az első Hugo Boss parfüm a Boss Number One. Ezt követte a Boss Elements 1993-ban. Az ezeket követő számos parfüm mind  különböző stílusú, hangulatától függően választhat belőlük a márka elkötelezett híve.