Termékek Menü

Hugo Boss - Boss Bottled (50ml) - EDT

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
9.700 Ft
Gyártó cikkszám: EAN 737052351018
Cikkszám: 2174-50
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2019. augusztus 27.
Gyártó: Hugo Boss
Típus: férfi
Kiszerelés: 50 ml

Leírás és Paraméterek

Érezze a frissesség, és a természetesség illatát a Hugo Boss No 6-al! Ez a hipnotikus Hugo Boss 1999-ben került piacra, és azóta is nagyon népszerű, a legtöbb férfi szereti az illatát. A bergamot és az ananász aktív a kreációban, ezek adnak neki édes és gyümölcsös illatot. A levendula hozza a virágos jegyeket, a boróka és a geránium pedig a meleg, földes illatokat.

Boss 1885-ben született, szüleinek fehérneműboltja volt Metzingenben, Stuttgart közelében. Az Első Világháború után, 1924-ben Boss saját ruhagyárat alapított, egyszerű, funkcionális viseleteket gyártott, esőkabátokat és sportruhát, nem is gondolt arra,hogy designer-darabokat tervezzen. Manapság már köztudott, hogy később Hugo Boss szállította az SS katonák fekete egyenruháját. A második világháború után ezért elég sokan bírálták, ennek ellenére a cég képes volt a túlélésre, és átváltott a „hétköznapi” ruhák tervezésére és gyártására, mellyel hamarosan népszerűvé vált.

Hugo Boss 1948-ban halt meg, cégét veje, Eugen Holy vette át.  A hatvanas években elkészítették első konfekciós férfizakó-kollekciójukat, mely megalapozta a későbbi sikereket. Az 1960-as és 1970-es években a Hugo Boss öltöny volt a viszonyítási alap, ha a minőség és a divat szóba került. 1969-ben Jochen és Uwe Holy (Eugen fiai) vették át a cég vezetését, nekik köszönhetően vált nemzetközivé a máig is sikeres cég.

1985-ben jelent meg az első Hugo Boss parfüm a Boss Number One. Ezt követte a Boss Elements 1993-ban. Az ezeket követő számos parfüm mind különböző stílusú, hangulatától függően választhat belőlük a márka elkötelezett híve.

Illatkategória Fás
További képek