Termékek Menü

Hugo Boss - Boss Bottled Night (50ml) - EDT

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
10.620 Ft
Gyártó cikkszám: EAN 737052352084
Cikkszám: 15178-50
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2019. augusztus 27.
Gyártó: Hugo Boss
Típus: férfi
Kiszerelés: 50 ml

Leírás és Paraméterek

A 2010-ben piacra dobott illat az ambiciózus, fiatal férfiakat célozza, aki megvalósítja célját, és elfogadja az új kihívásokat. Minden cél elérhető, csak tenni kell érte!

A parfüm bővelkedik intenzív és férfias fás jegyekben. Ezt a levendula és a nyírfa aromák vezetik fel, intenzív szívében az afrikai ibolya dominál, míg az alapjában jelen lévő fás illatokat a Louro Amarelo- fa és az érzéki pézsma adja.

A reklámkampány arca a színész Ryan Reynolds.

 

Boss 1885-ben született, szüleinek fehérneműboltja volt Metzingenben, Stuttgart közelében. Az Első Világháború után, 1924-ben Boss saját ruhagyárat alapított, egyszerű, funkcionális viseleteket gyártott, esőkabátokat és sportruhát, nem is gondolt arra,hogy designer-darabokat tervezzen. Manapság már köztudott, hogy később Hugo Boss szállította az SS katonák fekete egyenruháját. A második világháború után ezért elég sokan bírálták, ennek ellenére a cég képes volt a túlélésre, és átváltott a „hétköznapi” ruhák tervezésére és gyártására, mellyel hamarosan népszerűvé vált.

Hugo Boss 1948-ban halt meg, cégét veje, Eugen Holy vette át.  A hatvanas években elkészítették első konfekciós férfizakó-kollekciójukat, mely megalapozta a későbbi sikereket. Az 1960-as és 1970-es években a Hugo Boss öltöny volt a viszonyítási alap, ha a minőség és a divat szóba került. 1969-ben Jochen és Uwe Holy (Eugen fiai) vették át a cég vezetését, nekik köszönhetően vált nemzetközivé a máig is sikeres cég.

1985-ben jelent meg az első Hugo Boss parfüm a Boss Number One. Ezt követte a Boss Elements 1993-ban. Az ezeket követő számos parfüm mind különböző stílusú, hangulatától függően választhat belőlük a márka elkötelezett híve.

Illatkategória Fás
További képek