Hugo Boss - No.6 Sport (50ml) - EDT

Típus
férfi
Kiszerelés
50 ml
8.680 Ft
Menny.:
Gyártó cikkszám: EAN 737052529882
Cikkszám: 24929-50
Elérhetőség: 0
Várható szállítás: 2021. március 11.
Gyártó: Hugo Boss

Leírás és Paraméterek

A parfüm  a sportos kiadása az 1998-ban bemutatott, No.1 illatnak,és 2012 tavaszán mutatták be. Illata friss, energikus, és nagyon férfias, azoknak a férfiaknak való, akiket állandóan hajt a versenyszellem, és nem futamodnak meg a kihívások elől.

Fejjegyeiben megtalálhatók különféle aldehidek, és a grapefruit. A szív aromás, füszeres, a levendulának és kardamomnak köszönhetően. Férfias és fás vetiver képezi a parfüm alapját.. A kampány arca a Forma-1-es pilóta, Jenson Button.

Boss 1885-ben született, szüleinek fehérneműboltja volt Metzingenben, Stuttgart közelében. Az Első Világháború után, 1924-ben Boss saját ruhagyárat alapított, egyszerű, funkcionális viseleteket gyártott, esőkabátokat és sportruhát, nem is gondolt arra,hogy designer-darabokat tervezzen. Manapság már köztudott, hogy később Hugo Boss szállította az SS katonák fekete egyenruháját. A második világháború után ezért elég sokan bírálták, ennek ellenére a cég képes volt a túlélésre, és átváltott a „hétköznapi” ruhák tervezésére és gyártására, mellyel hamarosan népszerűvé vált.

Hugo Boss 1948-ban halt meg, cégét veje, Eugen Holy vette át.  A hatvanas években elkészítették első konfekciós férfizakó-kollekciójukat, mely megalapozta a későbbi sikereket. Az 1960-as és 1970-es években a Hugo Boss öltöny volt a viszonyítási alap, ha a minőség és a divat szóba került. 1969-ben Jochen és Uwe Holy (Eugen fiai) vették át a cég vezetését, nekik köszönhetően vált nemzetközivé a máig is sikeres cég.

1985-ben jelent meg az első Hugo Boss parfüm a Boss Number One. Ezt követte a Boss Elements 1993-ban. Az ezeket követő számos parfüm mind különböző stílusú, hangulatától függően választhat belőlük a márka elkötelezett híve.

Illatkategória Fűszeres