Hugo Boss - Orange Man (60ml) - EDT

Típus
férfi
Kiszerelés
60 ml
7.960 Ft
Menny.:
Gyártó cikkszám: EAN 737052347998
Cikkszám: 18606-60
Elérhetőség: 0
Várható szállítás: 2022. június 01.
Gyártó: Hugo Boss

Leírás és Paraméterek

2011-ben került piacra a Hugo Boss divatház eme illata. Megtestesíti a szenvedélyes, spontán és gondtalan embert, aki közeledik élete nyugodt időszakához. Reklámarca a színész Orlando Bloom, akinek kifinomult stílusa és laza személyisége tökéletesen jeleníti meg a parfüm alapgondolatát. Egzotikusan intenzív, erőteljes összetétele a vanília, az alma, a fa és hívogatóan meleg tömjén aromáinak köszönhető. Fejjegyeiben ott a koriander is, ami frissességet ad a kompozíciónak. Szívillatai: szecsuáni bors és , alapjegyeit a bubinga fa és a vanília adja - édes és fülledt kombináció.

Boss 1885-ben született, szüleinek fehérneműboltja volt Metzingenben, Stuttgart közelében. Az Első Világháború után, 1924-ben Boss saját ruhagyárat alapított, egyszerű, funkcionális viseleteket gyártott, esőkabátokat és sportruhát, nem is gondolt arra,hogy designer-darabokat tervezzen. Manapság már köztudott, hogy később Hugo Boss szállította az SS katonák fekete egyenruháját. A második világháború után ezért elég sokan bírálták, ennek ellenére a cég képes volt a túlélésre, és átváltott a „hétköznapi” ruhák tervezésére és gyártására, mellyel hamarosan népszerűvé vált.

Hugo Boss 1948-ban halt meg, cégét veje, Eugen Holy vette át.  A hatvanas években elkészítették első konfekciós férfizakó-kollekciójukat, mely megalapozta a későbbi sikereket. Az 1960-as és 1970-es években a Hugo Boss öltöny volt a viszonyítási alap, ha a minőség és a divat szóba került. 1969-ben Jochen és Uwe Holy (Eugen fiai) vették át a cég vezetését, nekik köszönhetően vált nemzetközivé a máig is sikeres cég.

1985-ben jelent meg az első Hugo Boss parfüm a Boss Number One. Ezt követte a Boss Elements 1993-ban. Az ezeket követő számos parfüm mind különböző stílusú, hangulatától függően választhat belőlük a márka elkötelezett híve.

Illatkategória Gyümölcsös