Termékek Menü

Hugo Boss - Selection (90ml) - EDT

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
10.450 Ft
Gyártó cikkszám: EAN 737052006468
Cikkszám: 2065-90
Elérhetőség: 0
Várható szállítás: 2019. augusztus 27.
Gyártó: Hugo Boss
Típus: férfi
Kiszerelés: 90 ml

Leírás és Paraméterek

A 2006-os kiadású BOSS Selection testesíti meg a stílust, melyet a Boss igazán képvisel, a magabiztos, sikeres és elegáns férfit. Életrevaló ember Ő, aki büszke az általa elért eredményekre.

Élénk, friss, zöld jegyekkel indul az illat, lédús grapefruit és mandarin zamatával, valamint a fűszeres rózsbors árnyalataival. Az illat szíve a muskátli és a cédrus levelek elegye, körülvéve a csillagánizs és a petitgrain aromáival. A fás alapot a pacsuli, a vetiver, a cédrusfa, a napraforgó és pézsma adja, melyek még jobban kiemelik férfias jellegét is.

 A hirdetési kampány arca a népszerű német színész Thomas Kretchmann (King Kong, A bukás, Halhatatlanok, A zongorista, U-Boat, "24").

Boss 1885-ben született, szüleinek fehérneműboltja volt Metzingenben, Stuttgart közelében. Az Első Világháború után, 1924-ben Boss saját ruhagyárat alapított, egyszerű, funkcionális viseleteket gyártott, esőkabátokat és sportruhát, nem is gondolt arra,hogy designer-darabokat tervezzen. Manapság már köztudott, hogy később Hugo Boss szállította az SS katonák fekete egyenruháját. A második világháború után ezért elég sokan bírálták, ennek ellenére a cég képes volt a túlélésre, és átváltott a „hétköznapi” ruhák tervezésére és gyártására, mellyel hamarosan népszerűvé vált.

Hugo Boss 1948-ban halt meg, cégét veje, Eugen Holy vette át.  A hatvanas években elkészítették első konfekciós férfizakó-kollekciójukat, mely megalapozta a későbbi sikereket. Az 1960-as és 1970-es években a Hugo Boss öltöny volt a viszonyítási alap, ha a minőség és a divat szóba került. 1969-ben Jochen és Uwe Holy (Eugen fiai) vették át a cég vezetését, nekik köszönhetően vált nemzetközivé a máig is sikeres cég.

1985-ben jelent meg az első Hugo Boss parfüm a Boss Number One. Ezt követte a Boss Elements 1993-ban. Az ezeket követő számos parfüm mind különböző stílusú, hangulatától függően választhat belőlük a márka elkötelezett híve.

Illatkategória Fás
További képek