Issey Miyake - L'Eau Bleue D'Issey (125ml) - EDT

Típus
férfi
Kiszerelés
125 ml
10.550 Ft
Menny.:
Gyártó cikkszám: EAN 3423470485196
Cikkszám: 2218-125
Elérhetőség: 0
Várható szállítás: 2021. május 12.
Gyártó: Issey Miyake

Leírás és Paraméterek

A férfiak és nők körében méltán népszerű, elsőként kiadott illat után a japán tervező Issey Miyake , piacra dobta új illatát, azokra az emberekre gondolva,akik szerették az általa tervezett parfümöt, és azt szívesen látták volna kicsit „új köntösben”.

 A L' Eau Bleue pour Homme kezdetben kicsit „vizes” hangulatú, ezt citrusos aromák váltják,amitől az embernek az az érzése támad, hogy egy egzotikus, gyógynövényekkel teli kertben sétál.

A perfüm 2004-es kiadású, tervezője Jacques Cavallier .

Fejjegyek: rozmaring , lime , mandarin narancs és narancsvirágolaj, szív illatai a ciprus , a gyömbér, a borókabogyó , a szegfűbors és a levendula, alap illatai pedig a  szantálfa , a borostyán , a pacsuli , a cédrus és a tölgymoha . A parfüm a legszebb csomagolás díját nyerte el a FiFi Award ezen kategóriájában 2005-ben.

Issey Miyake 1938 április 22-én született Hirosimában. Hétévesen szemtanúja volt az atomtámadásnak 1945 augusztus 6-án. Az átélt retteneteken azonban képes volt túllépni, és világ életében nyitott maradt a szépségre. Először grafikai tervezést tanult, a Tama Művészeti Egyetemen Tokióban ,  ahol 1964-ben diplomázott. A diploma megszerzése után dolgozott Párizsban és New York Cityben, majd visszatérve Tokióba, 1970 -ben megalapította a Miyake Design Studio-t.

A régi japán hagyományokat ötvözte munkáiban a jelenlegi technológiával, ami roppant sikeresnek bizonyult. A művészetekből is sok ihletet merített, különösen az építészet vonzotta.

Egyik igazán elhíresült, általa tervezett ruhadarab a fekete garbó, mely Steve Jobs egyik kedvence.

Issey Miyake az első parfümjét, a könnyű vízi virágos illatú, azóta is népszerű  L' eau d' Issey-t  1992-ben dobta piacra. Ezt követte 1994-ben az illat férfi megfelelője, a L' eau d' Issey Pour. Ezeket más illatok is követték, mint például a gyönyörű és csábító parfüm , a L’ Eau d' Issey Reflets d' une Goutte és a frissítő L' Eau d' Issey Summer, mindkettő női illat 2008-ból. Férfiak körében népszerű illatai a L' Eau d' Issey Pour Homme, mely 2004-ben született, és a titokzatos L' Eau Bleue d' Issey Eau Fraiche 2006-ból.

Illatkategória Friss