Jaguar - Classic Amber (100ml) - EDT

Típus
férfi
Kiszerelés
100 ml
4.380 Ft
Menny.:
Gyártó cikkszám: EAN 7640111493389
Cikkszám: 24318-100
Elérhetőség: 0
Várható szállítás: 2022. június 29.
Gyártó: Jaguar

Leírás és Paraméterek

A fás illatok családjába tartozik ez a parfüm, ami finom férfiasságot, és melegséget sugároz. Tökéletes választás a stílusos, magabiztos embereknek, akik szeretik a meleg, dohányra hasonlító borostyános illatokat. A JAGUAR CLASSIC AMBER összetétele: friss grapefruit eszencia, mandarin, egy kis  gabona és rózsabors aromája a fejjegyben, a szív illatokban a csábító alma, a fahéj, a gyanta, a fekete bors és a narancsvirág érződik, majd az alapokat a borostyán, a cédrusfa, a pacsuli, a vanília, a bőr, a vetiver, a labdanum és a pézsma adják. 2011-ben jelent meg a piacon.

A Jaguar cég egy maroknyi alkalmazottal indult 1922-ben, akkor még Swallow Sidecar Company néven. Úttörők voltak az alumínium alkalmazásában, a nagyon elegáns motor-oldalkocsijaikkal is azonnal népszerűek lettek, és a termelés gyorsan bővült. 1927-ben Herbert Austin bemutatta első saját modelljüket, a híres Austin Sevent. Népautónak szánták, mely olcsó, könnyű vezetni, megbízható, ezt mind tudta is, de nem volt különösebb jellegzetessége.

Ennek sikere után jelent meg három új modelljük, köztük egy Swift nevű is,majd 1931 után a járműveket S.S.-nek nevezték, és 1935-től kezdték sportosabb modelljeiket gyártani, melyek már az S.S. Jaguar néven váltak népszerűvé.

Parfümjeik a márka kedvelőinek körében nagyon népszerűek, kedveltek és elterjedtek